2777
2789
عنوان

دخترم ۳ سالشه دیونه ام کرده

500 بازدید | 30 پست

۳ ساله و ۸ ماهشه خیلی بد اخلاق شده

سر خواب ظهر جنگ داری خواب شبش مهمون میاد مهمون رفتنی دیگه واقعا دارم دیونه میشم با هرروشی بگین باهاش صحبت کردم زبون نرم وعده وعید تنبیه کردن جریمه کردن بی محلی بدتر شد که بهتر نشد مثلا بگه فلان چیزو میخوام میگم یک ساعت دیگه گیر میده همین الان یا خواهرش خوابه باید حتما بوسش کنه موهاشو میریزه روی صورت اون بنده خدا جلو باباش مامانم بدتر میکنه جلو بابام جلو مادر شوهرمم بدتر از هرکسی میکنه دیگه نه راضی ام کسی بیاد خونمون نه برم جایی 

عزیز بچها منم پسرن وشیطون وقتی جایی میرم یا کسی میاد خونم اگ بدونی چکارا میکنن ابروم میره ولی کسی نباشه خوبن بازی میکنن پویا میبینن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تو که بچه ۳ونیم  ساله اخه زیاد اهمیت نمیدن 

مال من بزرگن  ۸ ونیم ۵ ونیم سالن  ادم اذیت میشه حرف گوش نمیدن زلزلن  خانواده بابام زیاد اهمیت نمیدن سر صدا باشه زیاد گیر نمیدن بی حوصله نیستن ولی خانواده اقام بسیار بداخلاق وکم حوصلن

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

هرچی بچه رو محدود کنی و بکن نکن کنی چشمش به کسی بیفته میخواد خودشو تخیلبه کنه عین فنر هرچی فشارش بدی و تحت فشار باشه اخرش باز میشه و میپره

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
دختر کوچبک من دو سال نیمشه خیلی قلدره ب خواهرش زور میگه طفلک دختر بزرگم از همه حقاش گذشته

اره این دوره کوچیکا رییس بزرگان بچهای منم همینن کوچیکه زیاد گریه میکنه جیع میزنه همه چیو میگه مال منه 

هرچی بچه رو محدود کنی و بکن نکن کنی چشمش به کسی بیفته میخواد خودشو تخیلبه کنه عین فنر هرچی فشارش بدی ...

اره واقعا الان با این وصعیت بیماری بچها همش تو خونن ولی پدر مادر بچشو درک میکنه اطرافیان که نمیکنن بخصوص افراد مسن میگن بچهاشون بی تربیتن  ما ده تا بزرگ کردیم اندازه یکی اینا بدی نکرد چین این بچها  دیگ نمیگن بچها قدیم آزاد بودن  بچهای جدید همش تو خونه محدودیت وپدر مادرا کلا بزرگترا بی حوصله بی اعصاب سکوت مطلق میخوان که بچه نمیتونه بی سر صدا باشه