2777
2789

بچه ها تاحالا شده صورت یک نفرو سیاه ببینید من دیدم و میخام بدونم چراااا خیلی ترسیدم  دم اذان صبح بود صورت یکی از افراد منزلو بعد از اینکه نمازشو خوند نشت رو مبل کلشو سیاه مطلق دیدم حتی گفتم شاید توهمه رفتم چراغ قوه گوشیمو زدم تو صورتش بنده خدا واقعی بود دست زدم بهش اما تا چراغ و خاموش میکردم بدنش معمولی بود ولی صورتش سیاه سیاه خلاصه از ترس رفتم خوابیدم بهشم چیزی نگفتم گفتم ناراحت میشه یا چون مطالب ترسناک میخونم میگه توهم زدی  نمیدونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطای دید بوده 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
ولی شنیدم‌ بعد از نماز میخابن او چرارفته نشسته رو مبل بعدشم هی چراغ انداختی چرا نزد زیر گوشت بگه دخت ...

چرا اتفاقنا گفت چته منم گفتم هیچی   اخه دیگه بعد از نماز تا 6 نیم 

نمیخابه صبحانشو میخوره بعداز صبحانه چرت میزنه