2777
2789
عنوان

خیلی گریه کردم

441 بازدید | 9 پست

دیشب تا ۴صبح بیدار بودم خیلی گریه کردم صبح بیدار شدم دیدم چشم چپم خیلی درد میکنه اصلا نمیتونم‌پلک بزنم الان نگرانم خیلی هرچی استراحت کردم دیدم خوب نشد کسی میدونه چرا اینجوری میشه  ظاهرش هم قرمز نشده 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

خوب میش نگران نباش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خوب میش نگران نباش

واقعا عزیزم خیلی درد میکنه نیمتونم پلک بزنم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو پلکت قرمز نیس؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب گلی داری میگی کلی گریه کردی طبیعیه ک درد بکنه 

شما یه پارچه بردار ک حجمش زیاد باشه با اتو گرمش کن ک خیلی نسوزونه بعد اروم بزار روی چشمات ک گرم شع

چرا عزیزم گریه کردی؟ 😭☹️

عزیز دلم❤❤💋💋 خواهر زاده ام بیمارستان بود اینقد دکتر ها ترسوندن که تا صبح گریه کردم

الهی ☹️... الان خوب شدن ایشالله؟ 

ممنونم عزیزم اره خداروشکر ❤❤