2777
2789

بچه ها چه مدارکی لازمه ..من میدونم فقط میخوام ببینم اونایی که رفتن بهتر میتونن راهنماییم کنن

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اول باید بدونی ویزا تحصیلی میخای ویزا کار میخای ویزا توریستی میخای؟

من اقامت میخوام دائم با خونواده فقط میخواستم توضیحی بدین کدوم ویزا راحت تره 

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.

تحصیلی راحت تره.باید مثلا برای دوره فوق لیسانس رشته ای که میخونی درخواست بدی به دانشگاه که تو کاناداست و پژوهش هاو مقاله هایی هم که ارائه دادی مهم هست تو پذیرشت و یه نمره آیلتس بالا7میخای که این پروسه خودش 2سال تقریبا طول میکشته اگه دانشگاه پذیرشت کنه باید بری سفارت مصاحبه بدی ومدارکت رو ببری تا بهت ویزا بدن.ولی خانوادتو بعید میدونم بتونی ببری.ویزا کار هم شرایطش خیلی سخت تره

ویزای تحصیلی برای بچتون که یکی از والدین میتونه همراهش باشه  البته برای همه ایالتهاش نیست برای کبک هست 

پدر هم با ویزای سرمایه گذاری بیاد

درخواست دوستی قبول نمیکنم
ویزای تحصیلی برای بچتون که یکی از والدین میتونه همراهش باشه  البته برای همه ایالتهاش نیست برای ...

نه من بچم کوچیکه یکسالو نیم داره 

ویزای تحصیلی برای بچتون که یکی از والدین میتونه همراهش باشه  البته برای همه ایالتهاش نیست برای ...

سلام شرایطش چطوره و چقدر سرمایه میخواد

خودم می‌دونم تپلم پ لازم نیست تو بگی
سلام شرایطش چطوره و چقدر سرمایه میخواد

سلام‌ الان نمیدونم‌ ولی چندسال پیش حدودا دو‌میلیون دلار بود 

پولتون پنج‌سال دست دولت میمونه بعد بهتون برمیگردونن

البته شرایطه سنی زیر ۴۰ سال ، تحصیلی و سفر به چندتا کشور معتبر خیلی کمک میکنه راحت تر اقامت بگیرید  

درخواست دوستی قبول نمیکنم