2777
2789

میشه لطفا تجربه هاتونو بگید و اینکه تاثیر داشته مصرف دارو یا نه؟و این افسردگی رو سیستم گوارش هم تاثیری داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو کمک کننده است، اما برای هر بیماری ای، بیمار خودش باید بخواد خوب بشه... ورزشم کمک کننده است...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *

بله من تحت نظر دکتر مصرف میکنم ..حالم خیلی خوب شده منم زده بود به گردنم و فک میکردم دیسک دارم ...اونایی که میگن قرص مصرف نکن و معتاد میشی و غیره دارن عمر و جونیتو تباه میکنن

برو زیر نظر دکتر برات تجویز کنه از زندگیت لذت ببر فقط سر ساعت و مرتب مصرف کن سر خود قطع نکن..انسالا بهتر که شدی دکتر خودش کمش میکنه 

و اگر لازم باشه قطع هم میکنه ...گوارشتم خوب میشه...من رسما فلج شده بودم الان عالیم 

افسردگی رو خودت با اراده خودت باید کنار بذاری

من ماه پیش سقط پنج هفته داشتم یه ساک کوچیک بود هیچی نفهمیدم یه پریود معمولی شدم ، ولی دقیقا از همون روز که پریود شدم یا درواقع اسمش همون سقط ، کلااااا بهم ریخت بدنم اصلا خودمم موندم چرا یهو حال روحیم جسمیم عوض شد روده معدم بهم ریخت ببخشید دسشویی مث قبل نمیتونم برم همش دوست دارم پیش خونوادم باشم اصلا نمیتونم برم خونه خودم دلم میترکه اونجا درحالیکه قبلا عاشق خونم بودم ... میل جنسیم کلا رفته حتی ببخشید خشکه خشکم . همیشه بیحال خستم 

بله من تحت نظر دکتر مصرف میکنم ..حالم خیلی خوب شده منم زده بود به گردنم و فک میکردم دیسک دارم ...اون ...

ای وای منم اونجوری شدم هرجای بدنم ناراحت میشه هی میگم برم دکتر چکاپ کامل هی میگم نکنه بیماری گرفتم زده حال روحیمو عوض کرده. پایین نوشتم چی شد که اینجوری شدم من قبلا خیلییییی پرانرژی شاد بودم بعده اون سقط لعنتی اونجوری شدم دست خودمم نیس بچه هم دارم که بگم اره سقط ناراحتم کرده نه، فقط موقع سونو یه ساک دیدن داخل رحم یدونه هم داخل لوله یه ناحیه کوچیک هزارتا دکتر خوب رفتم گفتن خانوم ول کن اون هیچی نیس داخل لوله . نمیدونم چمه😢

میدونم همه میگن ولی خیلی سخته، شما تجربه شو داشتین؟

مال من افسردگی نبود وسواس فکری بود،اره خودم خواستم و گذاشتم کنار،خیلی دکتر رفتما ولی اصن قرص نخوردم،حس خوبی به داروی اعصاب ندارم

من ماه پیش سقط پنج هفته داشتم یه ساک کوچیک بود هیچی نفهمیدم یه پریود معمولی شدم ، ولی دقیقا از همون ...

برو دنبال مورد علاقه هات،هروز صب دوش بگیر هروز بدون استثنا،نیم ساعت هدفون بذار با یه اهنگ فوق شاد برقص حتی اگه حال رقص نداشته باشی اهنگ بذار تو گوشت دراز بکش ده دیقه بعد حسش میاد،کلمه افسردگی رو از ذهنت پاک کن بهش فکر نکن،تو افسردع نیستی،ورزش کن هیچی بهتر از ورزش نیست اگه امکانش هست برو باشگاه،نمیتونی اگه تو خونه ورزش کن پیادع روی برو،و اینکه هرشب یه لیوان گل گاو زبان دم کن بخور،قطره گل محمدی بخر ازون بخور هم برا آرامبخش و ضداسترسه هم میل جنسی رو زیاد میکنه

اگه اینایی که نوشتمو واقعا بخوای و انجام بدی ۱۰روزه خوب میشی

برو دنبال مورد علاقه هات،هروز صب دوش بگیر هروز بدون استثنا،نیم ساعت هدفون بذار با یه اهنگ فوق شاد بر ...

قربونت برم مهربون از حرفات ارامش گرفتم . من خیلی پرانرژی بودم اد بود سه ماه اول بهار یهو همه چی از تابستون عوض شد دلم میخاد همش بچسبم به خونوادم بیچاره شوهرم همیشه تنهاست تو خونه بخاطر من تحمل میکنه . اصلا یجوری شدم که از دارو خوردنم میترسم میگم نکنه خواب اور باشه از خواب پانشم دیوونه شدم ترس کرونا هم که خیلی وقته کشته ادمو

قربونت برم مهربون از حرفات ارامش گرفتم . من خیلی پرانرژی بودم اد بود سه ماه اول بهار یهو همه چی از ت ...

خدانکنه عزیزم،منم دقیقا مث خودت بودم پرانرژی،ولی وسواس فکری گرفته بودم میگفتم سرطان دارم قرارع بمیرم،شوهرمو میذاشتم میرفتم خونه عمم میخوابیدم اونجا،خونه مامانمم نمیرفتم میگفتم ناراحت میشه از ناراحتیم،با عمم خیلی صمیمیم،کلی اذیتش کردم اذیت شدم پول دکتر دادم،پول ازمایش و سیتی اسکن و نوار قلب و نوار مغز و اینا،اتقد دلم به حال شوهرم میسوخت،ولی اخرش با همین کارایی که گفتم حال خودمو خوب کردم،اره بابا قرصای اعصاب بدترت میکنن،خوبت نمیکنن که فقط بی حست میکنن نسبت به همه چی،نخور بدتر اعتیاداورم هستن،از همین الان پاشو حالتو خوب کن

خدانکنه عزیزم،منم دقیقا مث خودت بودم پرانرژی،ولی وسواس فکری گرفته بودم میگفتم سرطان دارم قرارع بمیرم ...

وای خدای من دقیقا اونطوری شدم چون اون سونوگرافیست بیشعور گفت تو لوله چپت یه ناحیه هس باید کبد طهال بررسی بشه ببینیم از کجا اومده این کلمه انگار یه لحظه برق گرفت منو بعدش کلی دکترای زنان رفتم اخرش یکیش عصبانی شد گفت خانوم ول کن اصلا چیز مهمی نیس ول کن حتی نوشت تومورولوژی گفت تا با چشمت نبینی باور نمیکنی تو، اونم رفتم ولی بازم هی میگم برم دکتر مغز یا مثلا گوارش ، همه جامو بررسی کنن ، دکتر قلب رفتم یه ساعت اکو کرد گفت صدرصد سالمه قلبت توضیح دادم بهش گفت من ازینجا کبدتم کلیه هاتم همه چیو بررسی کردم تو هیچیت نیست دیگه ازین در رفتی بیرون هیچ دکتری نرو ها. الان شوهرم تنهاس تو خونه اومدم پیش مامانماینا با بچه پنج سالم بخاطر کرونای زهرماری نمیتونم دکترم برم روانپزشکی چیزی 

خدانکنه عزیزم،منم دقیقا مث خودت بودم پرانرژی،ولی وسواس فکری گرفته بودم میگفتم سرطان دارم قرارع بمیرم ...

درسته هزار تا دکتر گفته اون هیچی نیس تو لوله رحمی ولی من دست میزنم درد میکنه همش باخودم میگم کاش دربیارن اون لوله رو من که بچه نمیخام دیگه، ازون موقع سقط هم که کلا روده معدم بهم ریخته خیلی ببخشید فقط یکبار صب میرم برا ببخشید مدفوع اونم شل هس ازون موقع از حالت طبیعی خارج شده قبلا خیلی راحت و معمولی بودم میگم کاش کرونا نبود میرفتم اندوسکوپی کولونوسکوپی ببینم چرا اینجوری شدم