2777
2789
عنوان

بسته یک ساعتی همراه اول

174 بازدید | 19 پست

سلام بچها این یکی دو روزه بستهای ساعتی#121*همرا اول خیلی گرون شده واسه من، واسه شماهم همینطوره؟؟؟ بسته ۱۵۰ مگابایتی یک ساعته شده پنصدو خورده ای، واسه شماهم اینجور شده عایا؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا  واسه منم همینطوره

خدت لعنتشون کنه با مالیات تازه میشه ۷۰۰ تمن یه بسته یک ساعته ۱۵۰ مگابایتی، اخه آدم از کجا بیاره فرتی فرتی هی شارژ بگیره😒😔😔

امتحان کردم همون قیمتی بود که گفتی 

فکر کنم گردون شده البته بعضی وقتا ارزونتره و بستگی به ساعتی داره که میخوای طرح رو فعال کنی مثلا صلاح زود فکر کنم ارزونتره

بسته ماهانه صبحونه خوبه از ساعت  ۶ صبح تا ۱۲ ظهر  که ۸ گیگش ۸ تومن و ۱۲ گیگش ده تومنه

بسته نامحدود ۱ شب تا ۱۱ صبح هم  ۲۰ تومنه

آقا هستم
تا پشت سرهم بگیری گرون تر میشه. یبار بزن اگ اورد خرید انجام نده  رد کن دوباره بزن

اره چند بار اینکارو کردم فایده نداشت، یکی واسه اولین بار زده بازم ۵۰۰ بوده پس کلا گرونشون کردن این لعنتیا

امتحان کردم همون قیمتی بود که گفتی  فکر کنم گردون شده البته بعضی وقتا ارزونتره و بستگی به ساعت ...

تو برنامه همراه من میتونین ببینین 

و اگه تا حالا همراه من ثبت نام نکردیم اینترنت هدیه هم بهتون میده

آقا هستم
امتحان کردم همون قیمتی بود که گفتی  فکر کنم گردون شده البته بعضی وقتا ارزونتره و بستگی به ساعت ...

اره گرونش کردن خدا لعنتشون کنه، اخه ۱۵۰ مگابایت چیه دیگه اونم یه ساعت، بعدشم تا با مالیات میشه ۷۰۰ تمن

اره گرونش کردن خدا لعنتشون کنه، اخه ۱۵۰ مگابایت چیه دیگه اونم یه ساعت، بعدشم تا با مالیات میشه ۷۰۰ ت ...

خداروشکر فعلا صبحونه و شبانه نامحدود قیمتشون خوبه

الان ایرانسل رو زدم ۳۰۰ مگابایت ۷۰۰ تومن بود😑😑😑

آقا هستم