2777
2789
عنوان

فک کنم کرونا گرفتم😔

690 بازدید | 77 پست

سلام من سه روزه ضعف شدید بینایی دارم تار میبینم انگار همه چیز عجیب غریب شده سردرد دارم خیلی هم خسته بودم از دیروزه بینیم کیپ شده تب دارم گلوم میسوزه سرفه خشک میکنم از تست میترسم

همیشه مراعات کردم ماسک زدم ضدعفونی کردم همه چیو تا حدلزوم بیرون نمیرفتم

نمیدونم چشمام چطور خوب بشه همه علائمم بکنار چشمم اذیتم میکنه کسی تجربه داره بهم بگه شدیده یا خفیف چیکارکنم خوب بشم

بسم الله الرحمن الرحیم

یامن اسمه دوا و ذکره شفا

*جنس و طبیعت کرونا:*

بلغم (سردی و تری)

(غذاهای سرد و آب خوردن ممنوع)

1_ *حجامت* (90_80 درصد ویروس را از بدن خارج میکند)

2_استفاده از *آب ممنوع* / به جایش *آب سیب* (حتماً خودتون تهیه کنید) بخاطر عفونت و ویروس کشی و از بین بردن تب

3_ استفاده از *نمک دریا و آویشن* هر نیم ساعت سر انگشت با بزاق دهان مخلوط خورده شود.(بخاطر ویروس کشی دهان و گلو و معده و گرفتن رطوبت اضافه از بدن)

4_ استفاده از *داروی امام کاظم ع* / هر ده دقیقه به انداره یک عدس با بزاق دهان/سعی کنید بدون آب. (بیشتر باید مواد در روی لوزه ها قرار بگیرد و آرام آرام با بزاق دهان پایین برود)(بخاطر قوی شدن سیستم ایمنی بدن)

5_ غذاهای مورد استفاده:

حتماً *پر نمک (دریا) و  پر پیاز با گوشت های گرم*

*سوپ های پر سبزیجات* مثل گزنه شنبلیله و کدو حلوایی و برگ‌چغندر و هر سبزی دیگر...همراه گوشت گرم مثل گنجشک، کبوتر، کبک، بلدرچین، بوقلمون، خروس، شترمرغ( گوشت مرغ ممنوع)

*کباب کوبیده* حتماً با گوشت گوسفند یا گوشت شتر

(بهتره خودتون درست کنید یا از جای مطمئن بگیرید)

6 _ استفاده از *نوره زرنیخ دار* (واجبی) +حنا( به مقدار مساوی)به صورت مالشی از گردن تا نوک پا و استشمام بوی آن در حمام

یا استشمام *بوی نوره*( ۱ ق غ نوره + مقداری آبجوش در یک استکان و استشمام عمیق) برای پاکسازی ریه

7_ استفاده از داروی *چرک خشکان 31 گیاه*(آنتی بیوتیک قوی و کاملا گیاهی) به صورت دمکرده + *جامع*( یک عدس) + *مومیایی*(یک نخود) روزی 1 لیوان/ (به یاد داشته باشید که این دمنوش (آب قرص شما هست) و جامع و مومیایی(مثل قرص) بهتر هست بلعیده شود.) چون مومیایی تلخ و جامع تند هست(بخاطر رفع عفونت بدن و ریه)

یا استفاده از *شربت سرماخوردگی*(هر ۲ ساعت ۱ ق چ)

8_ *چرب کردن و بادکش پشت شانه ها و کمر* با روغن گرم و دستگاه بادکش (برای خونرسانی بیشتر به ریه ها)

9_ استفاده از *داروی کاشم*(برای از بین بردن زواید و پاکسازی ریه)

و *داروی سعال*(برای از بین بردن سرفه زیاد)

10_استفاده از *دمنوش‌ رازیانه‌*(۲ق غ)+ *بارهنگ*(۱ ق چ)+ *جامع*(۱عدس)+ *عسل*(به مقدار لازم)+ *آب*(۲ لیوان) آنقدر بجوشد تا ۱ لیوان باقی بماند سپس صاف کرده با عسل شیرین کرده و جرعه جرعه بنوشید/روزی یک لیوان (بخاطر ویروس کشی دهان و گلو و معده و ضعف بدن)

11_ استفاده از *ژل عسل رویال*

یا استفاده از *مومیایی*/هر روز به اندازه ۱ نخود(بخاطر از بین بردن ضعف بدن)

12_*استشمام بوی عطر خالص گل نرگس* (بخاطر از بین بردن سرفه و گلودرد و حساسیت و ویروس)

13_استفاده از *روغن بنفشه بادامی* روی پیشانی و روی پنبه (از طرف مقعد) در صورت داشتن تب

#استفاده از *آب سیب طبیعی و تازه*(برای از بین بردن تب)

14_ استفاده از *دود اسپند و‌ کندر* (برای ضدعفونی کنندگی هوای محیط)

15_ استفاده از اسپری *عرق نعنا یا سرکه انگور*(برای ضدعفونی کردن سطوح و فضا) یا استفاده از *قلیون عرق نعنا*

توضیحات:

طبق دستور امام معصوم ع، سعی کنید (استفاده از نوره و حجامت در روزهای ۴ شنبه و جمعه نباشد مگر در صورت اجبار و بیماری)

🌸 استفاده از ۸ مورد اول واجب هست و بقیه موارداختیاری و با توجه به شرایط بیمار...

با این نسخه ان شاء الله حدود 3 الی 10 روزه جواب میگیرید که بستگی به درگیری حجم ریه و بدن از ویروس میباشد. 🙏

👆👆

نمک دریا بچشن و با اب غرغره کنن و باقی موارد بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دلتا انقدر زیاد شده مادر منم مبتلا شد درصورتیکه جایی هم‌نرفته اصلا نمیدونم از کجا گرفته

پس الان فقط به فکر درمان باش

اگه علائم ادیتت میکنه برو دکتر.

برگشتی قرنطینه شو داروهاتو مرتب بخور

مایعااااات و دمنووووش فراوان

حتی اگه اشتها نداشتی به زور و کم کم بخور 

استراحت کن

اکسیژن خونتم چک کنی خوبه

ببین دلتا انقدر زیاد شده مادر منم مبتلا شد درصورتیکه جایی هم‌نرفته اصلا نمیدونم از کجا گرفته پس الا ...

نه اشتهام خیلی خوبه دلم میخواد همه چیو بخورم😂وای اره انقدر زیاد شده ک حدوحساب نداره

😳یعنی ریه امم درگیره

برای چی خب میترسی ،ممکنه باشه چون یکی از علائم درگیری ریه تاری دید هستش،منم ریه ام درگیر شده بود ،نگران نباش برو دکتر 

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗