2777
2789
منو لایک کن سوال منم هست اگه جواب دادن لطفا

قبل وبعدازاصلاح گلاب بزنید صورتون

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
آخه موی صورت بیشتر میشه 

نه نمیشه من موهای صورتم فرقی نکرده و بقیه هم گفتن بهترین راهشه به نظرمنکه بند انداختن صورتو خراب میکنه  البته اگه موهای صورت شما کمه میترسی زیاد شه دیگ اونو نمیدونم والا

میتونی بری تو تاپیک من نظرات بقیه رو هم بخونی

به آینده هنوز امید دارم💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژیلت صورتو ک منم دارم استفاده میکنم عاااااالیه

ولی واسه جوش من یه بار دیدم یه خانومی بعد از بند سریع پنبه رو الکلی کرد کشید کل صورتم

الکل ضد عفونی میکنه و نمیزاره باکتریایی که جوش رو تولید میکنن، زنده بمونن

# درسته که همه بدن ، ولی تو همه نباش♡
آخه موی صورت بیشتر میشه 

اگر موهات کرکیه زیاد نمیشه.من چندین ساله دارم تیغ میکشم.کوچکترین تغییری نکرده اما از شر جوش خلاص شدم.فقط قبلا حتما صورتو باید بشوری و از تیغ تمیز هم استفاده کن بعدشم آبرسان صورتتو بزن.

صورت قبل اصلاح با آب لیف و شامپو شسته بشه بزارین هوابخوره خشک بشه بعد گلاب بزنید اصلاح کنید بعداصلاح هم گلاب استفاده بشه یاکه فقط بعداصلاح گلاب باشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نه نمیشه من موهای صورتم فرقی نکرده و بقیه هم گفتن بهترین راهشه به نظرمنکه بند انداختن صورتو خراب میک ...

نه اتفاقا من موهام صورتم کمه و الان چندساله دارم ژیلت میزنم‌.والا راحت شدم.

من دیگه حتی ابروهامم با تیغ برمیدارم.اخه ابروهام خوبه فقط یه کوچولو دمش اضافس

نه اتفاقا من موهام صورتم کمه و الان چندساله دارم ژیلت میزنم‌.والا راحت شدم. من دیگه حتی ابروهامم با ...

اره بخدا منم راحت شدم من از تیغ اصلاح ابرو استفاده میکنم من واقعا مجبورم همین راهو ادامه بدم چون جوش بزنم لکه‌ش میمونه

به آینده هنوز امید دارم💜
نه نمیشه من موهای صورتم فرقی نکرده و بقیه هم گفتن بهترین راهشه به نظرمنکه بند انداختن صورتو خراب میک ...

از چ تیغی استفاده میکنی عزیزم؟

این روانیُ خودت ساختی پس به چی زُل میزنی ":)             باید فراموشت کنم ، چندیست تمرین می کنم من می توانم می شود ، آرام تلقین می کنم با عکس های دیگری تا صبح صحبت می کنم با آن، اتاق خویش را بیهوده تزئین می کنم سخت است اما می شود در نقش یک عاقل روَم،ن شب دعایت می کنم  ن صبح نفرین می کنم حالم ن اصلا خوب نیست ، تا بعد بهتر می شوم فکری برای این دل ِ تنهای غمگین می کنم:)
گلاب بزنید 

قبل بند یا بعدش؟

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
تیغ اصلاح ابرو قبل استفاده ضد عفونی کنید هر بار 

برای اولین اصلاح خوبه؟ بعدش چی باید بزنم ؟

این روانیُ خودت ساختی پس به چی زُل میزنی ":)             باید فراموشت کنم ، چندیست تمرین می کنم من می توانم می شود ، آرام تلقین می کنم با عکس های دیگری تا صبح صحبت می کنم با آن، اتاق خویش را بیهوده تزئین می کنم سخت است اما می شود در نقش یک عاقل روَم،ن شب دعایت می کنم  ن صبح نفرین می کنم حالم ن اصلا خوب نیست ، تا بعد بهتر می شوم فکری برای این دل ِ تنهای غمگین می کنم:)
منکه استفاده کردم راضیم . نرم کننده صورت بزن یا ابرسان

مرسی عزیزم♥️