2777
2789

ممکنہ امیدت رو از دست ندہ

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه من یه بار تا بی بی چک با هاله داشتم 

ولی ازمایشم منفی شد 

باردار نبودم 

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن

معمولا ممکنه بی بی منفی باشه ولی آزمایش مثبت برعکسش کم اتفاق میفته.یعنی من نشنیدم.

البته احتمال خطا با بی بی چک هم هست بخصوص اگه خون یا پروتئین تو ادرار داشته باشی.ولی امیدت رو از دست نده .توکلت به خدا باشه.ممکنه چند روز دیگه اگه بی بی چک بزنی و آزمایش بدی هر دوش مثبت باشه.انشاالله که باردار باشی عزیزم.البته بی بی چک رو هم زود زدی و زود رفتی آزمایش ناامید نشو.

سلام عزیزم تو یه تاپیک گفته بودی دوستای خواهرت که فیزیوتراپن مهاجرتشون آسون بوده میشه یکم توضیح بدی ...

سلام،استرالیا و کانادا رفتن…

رزومهاشونو فرستادن و اپلای گرفتن…

دقیقشو حتما باید یه مشاور مهاجرت مشورت کنی ک نحوه مهاجرت راحتترتو بهت توضیح بده

سلام،استرالیا و کانادا رفتن… رزومهاشونو فرستادن و اپلای گرفتن… دقیقشو حتما باید یه مشاور مهاجرت مش ...

ممنووون♥️

چقدر فاصله افتاد بین درخواست و رفتنشون؟

آلیس در سرزمینِ نی نی سایت«کاربری دست دونفره»