2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سرو کله هم میزدیم دائم. اما اون رفت. شبی ک فوت کرد بابام اومد جلوم گفت حالا راحت شدی؟رفت

برادر من هم رفت تازه فوت کرده 🖤 عاشقش بود از وقتی رفته افسرده شدم 

یبار داداشم ب شوخی گلومو گرفته بود گفت خفت میکنم پول زور بهم بدع همون موقه از بس گلومو فشار داد گلاب به روتون اینقدر استفراغ کردم روش خخخخخ. میگفت چرا گم نشدی بری تو دسشویی.

یبارم دعوامون شد بدجور سرمو گرفت با صورت کوبید زمین بینیم شکس ازحال رفتم میگفت نفس گو خوددم همین الان میبرمت دماغتو عمل کنی پولشم میدم. یادش بخیر همش دعوا میکردیم خخخخ دلم واسش تنگ شده سه ساله باهم قهریم باهام سرسنگین حرف میزنه اصلا نگام نمیکنه درحد اینکه مثلا بگع اینو بگیر بذار یخچال و اینا🥺🥺

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم... 
تو سرو کله هم میزدیم دائم. اما اون رفت. شبی ک فوت کرد بابام اومد جلوم گفت حالا راحت شدی؟رفت

چرا فوت کرد چند سالش بود

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
برادر من هم رفت تازه فوت کرده 🖤 عاشقش بود از وقتی رفته افسرده شدم 

خدا رحمت کنه.حتما مشاوره برو.من ک داغون شدم.صبح پیشم بود شب سردخونه...

نابود شدم اونروزا.

مردم.

چند سالشون بود؟خواهر من ۲۶ ساله بود ک رفت