2777
2789

یه روز خوبم یه روز بد.خسته شدم ۲روز بهتر بودم امروز دوباره بدشدم

بدنم کوفته هس و بی حالم کمی سرگیجع وتهوع

کوفتگی بدنم بیشتربین دوتا کتفتم هس وگردنم

بنظرتون ریم درگیره؟😭خیلی میترسم

روز ۷ اسکن دادم درگیرنبود یعنی بازم بدم؟🤕

توروخداهرکی اطلاعاتی دارع بگه دعاش میکنم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سرفه داری بازم سیتی بده...

برو پیش متخصص عفونی

من شوهرم ۵۴ روز درگیر بود

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

شوهر من تا یک ماه علايم شم رو داشت خیلی کن کم علایمش از بین میرفت

(🕊زیارتنامه ی شهدا🕊🌹اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَولِیاءَ اللهِ وَ اَحِبّائَهُ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یَا اَصفِیَآءَ اللهِ وَ اَوِدّآئَهُ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِیٍّ الوَلِیِّ النّاصِحِ ، اَلسَّلامُ عَلَیکُم یا اَنصارَ اَبی عَبدِ اللهِ ، بِاَبی اَنتُم وَ اُمّی طِبتُم ، وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتی فیها دُفِنتُم ، وَفُزتُم فَوزًا عَظیمًا ،فَیا لَیتَنی کُنتُ مَعَکُم فَاَفُوزَمَعَکُم🌹🌱🌹🌱شادی_روح_شهدا_صلوات

عزیزم نگران نباش منم که کرونا گرفتم دو سه ماه بدنم کوفته بود وکم و بیش سرفه داشتم همون اوایلش سی تی دادم همه چی خوب بود دیگه با همون داروهای که دکتر داده بود و داروهای گیاهی خداروشکر خوب شدم 

خدایا جدی میگی یعنی نگرام نباشم؟😍نیخاستم فردا ظهربرم اسکن 

اسکنت رو بده  حتما پشت گوشم ننداز این بیماری دآیم باید چک بشه ولی اطرافیانم که گرفتن کم کمش ۲۰ روز طول کشید واسشون