2777
2789
عنوان

شیر خشک و زردی نوزاد و کولیک

1068 بازدید | 11 پست

خانوما لطفا راهنمااییم کنید 

من دخترم 40 روزشه هنوز زردیش خوب نشده و زردی داره  از طرفی هم کولیک داره و شبا گریه میکنه 

برای اینکه زردیش خوب شه گفتن شیر خشک تاثیر داره 

شیر خشک هایی هم ک برای کولیک مناسبه   مارک های آپتامیل و ب ب لاک هستش 

شماها تجربه ای دارید کدوم بهتره ک بهش بدم لطفا راهنماییم کنید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه زردی اگه به داروی گیاهی اعتقاد داری میگن شیرخشت خوبه عطاری ها دارن دستورش رو بگیر

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من دخترم تا دوماهگی زردیش بود تااینکه دکتر شیرخشک تروویتال داد یه شبانه روز شیرمادر رو کلا قطع کردم فقط شیرخشک دادم. 

قطره ترنجبینم خوب بود

برای کولیک قطره پدی لاکت فکرکنم خوب باشه بازم از دکترت بپرس

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
واسه زردی اگه به داروی گیاهی اعتقاد داری میگن شیرخشت خوبه عطاری ها دارن دستورش رو بگیر

دادم تاثیری نداره  خودمم میخورم هر شب

40 روزشه هنوز زردی داره

من دخترم تا دوماهگی زردیش بود تااینکه دکتر شیرخشک تروویتال داد یه شبانه روز شیرمادر رو کلا قطع کردم ...

دارو برای کولیک داره  هم قطره دایمیتین داره هم شربت کاراوی میکسچر 

ولی برای زردیش میخوام شیر خشک بدم ک کولیکش اوت نکنه چ شیر خشکی بدم بین ببلاک و اپتامیل

دارو برای کولیک داره  هم قطره دایمیتین داره هم شربت کاراوی میکسچر  ولی برای زردیش میخوام ...

من شیرخشک تروویتال دادم خوب بود

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
دادم تاثیری نداره  خودمم میخورم هر شب 40 روزشه هنوز زردی داره

حجامت گوش هم زردی رو پایین میاره

لاله ی های گوشش رو دوتا کوچولو تیغ میزنن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من شنیدم که یه پیازو قاچ کن بزار کف دستش یکی از دستش روشم یچیزی ببند که نیفته . بعد ۲۴ ساعت زردیش خوب میشه انشالله.خودتم خروس بپز بخور خیلی خوبه خنکه .منم خوردم سریع بچم خوب شد