2777
2789

هفته ۲۲ بارداری هستم، تا سه ماهه اول اصلا وزن اضاف نکردم. از اواخر ماه چهارم تا هفته پیش که پنج ماه تموم شد ۲ کیلو اضاف کردم. حالا امروز دوباره وزن کردم خودمو متوجه شدم تو یه هفته ۲ کیلو اضاف کردم. 🥴 بنظرتون زیاد نیست طبیعیه؟؟؟؟؟ خیلی نگران شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبابا اين حرفا كدومه  اگه بدوني من چقدر اضافه كردم

اخه من قبل بارداری ۴۸ بودم اضافه وزن نداشتم که حتی دکترم مکمل های تقویتی بهم میداد بعد از اونا تو یک ماه ۲ کیلو اضاف کردم . هفته پیش ۵۰ کیلو بودم امروز شدم ۵۲. یک هفته ۲ کیلو آخه🙄

من موندم شما چه جوري اضافه نميكنيد؟  در طول روز چيا ميخوريد و چقدر؟

کلا غذا خوردنم اندازه یه بچه ۳،۴ ساله است، ولی جدیدا اشتهام زیاد شده

تا چهارماهگی که فقط به زور یه چی میخوردم که نمیرم

عروس خالم تو یک ماه ۶ کیلو اضافه کردم دکتر باهاش برخورد کرد که چرا انقدر وزن اضافه کردی اون اول بارداری ۶ کیلو کم کرد الان ماه پنجمه ۶ تا یهو اضافه کرد فقط گفته بود کمتر بخور

عروس خالم تو یک ماه ۶ کیلو اضافه کردم دکتر باهاش برخورد کرد که چرا انقدر وزن اضافه کردی اون اول بارد ...

خداکنه از خوردن زیاد باشه ،من که خیلی استرس مسمومیت بارداری  رو گرفتم. بازم پناه بر خدا 

ممنون عزیزم که با این حرفت آرومم کردی💖💖