2777
2789
عنوان

کرونادارم یه لحظه بیاین

234 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من کرونا دارم دیروز متوجه شدم ۱۵درصد ریه م درگیر شده ازدیروز دارو و امپول مصرف میکنم ولی درد کتفم هنوز خوب نشده.یعنی ریه م بیشتر داره درگیرمیشه که هنوز کتف درد دارم حتی سرفه هم نمیکنم دیگه.تنگی نفس و دردقفسه سینه ندارم دکترمتخصص گفت چیز خاصی نیست داروهات استفاده کن ۴۰روز دیگه سی تی بده ببین پاک سازی شده ریه ت یانه

یکی گفت پنیرک و اویشن دم کرد ریش خوب شد 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

15 درصد زیاد نیست نگران نباش با آمپول و دارو خوب میشه 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

پیش چ دکتری رفتی؟ چی بهت داده برا درگیری ریه؟  قرص فاویپیروایر؟ 

پدرمن بیشتر۱۵درصد بود .بین ۲۰تا۳۰رمدیسویر گرفتن 

درروضعف هست تامدتی الان دو روز رمدیسویراشون تموم شده یکم بهترن ولی بی حالی وضعف  دارن بدن دردهم میاد گاهی سراغش 

پیش چ دکتری رفتی؟ چی بهت داده برا درگیری ریه؟  قرص فاویپیروایر؟  پدرمن بیشتر۱۵درصد بود .ب ...

بمن فقط دگزا داده ناپروکسن داده چن تاقرص یه شربت خارجی تقویتی وای بدتراسترس گرفتم اخه گفت نیاز به رمدسیورنیست 

از اول تنگی نفس داشتی؟؟

پدرمن هر دوریه ۲۰درصد درگیر بود تنگی نفس نداشت اصلا _سرفه کم

پایین ترین اکسیژنش ۹۳ بود ک میگن زیر۹۳  بایدحواست باشه 

ولی چیزی گ دکتر ب شک انداخت ب درگیری ریه ضعف و بدن درد وبی حالی شدید یود ک چن روز بود ادامه دار بود اکسیژن هم ک ۹۳بود گفتن احتمال دارا ریه درگیر باشه سی تی نوشتن و دیدیم بله 

فقط سرقه و تنگی نفس نیست تب طول کشیده بیش از ۳ روز ک هی باتب برقطع میشه ولی برمیکرده

ضعف وبدن درد شدیدوبیحالی زیاد جوریک بیمارکل روز تو تخت خواب تقریبا نمتونه کاری کنه یا مثلا حتی دست شویی زوری میره و این حالت با دارو رفع نمیشه ممکن نشون دهنده درگیری ریه باشه وحتما بایدپیگیری شه و سی تی داده شه مث پدرمن