zendegikhosh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 543 عنوان اونایی که چرخ ژانومه ۸۱۳ دارن میشه بیاین؟ 66 بازدید | 7 پست چند ساعت تو روز میشه باهاش کار کرد؟بعد هر چند مدت یه بار سرویس اش می کنید؟ یه حاجت کوچک از خدای بزرگ دارم میشه واسه پیدا کردن کار واسم صلوات بفرستید 1400/06/11 | 21:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zendegikhosh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 543 من ژانومه ست ولی نمیدونم کدوم مدلش هر چند مدت یه بار سرویس اش می کنید؟چند ساعت تو روز میشه باهاش کار کرد؟کار باهاش راحت یه حاجت کوچک از خدای بزرگ دارم میشه واسه پیدا کردن کار واسم صلوات بفرستید
zendegikhosh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 543 میخوام چرخ ژانومه استوک بخرم ولی موندم کدوم مدل بخرم دوست داشتم ۸۰۲ بخرم ولی یکم واسم گرونه از اون طرف هم بعضی ها میگن که کار باهاش سخته یه حاجت کوچک از خدای بزرگ دارم میشه واسه پیدا کردن کار واسم صلوات بفرستید
shaghayegh0117 عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 5846 هر چند مدت یه بار سرویس اش می کنید؟چند ساعت تو روز میشه باهاش کار کرد؟کار باهاش راحت عزیزم من فقط دکوری خریدم😂😂😂برای جهاز ولی عمه م مار میکنه هر ماه یا یه ماه و نیم سرویس روزی چهار ساعت میانگین
zendegikhosh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 543 عزیزم من فقط دکوری خریدم😂😂😂برای جهاز ولی عمه م مار میکنه هر ماه یا یه ماه و نیم سرویس روزی چهار س ... یعنی هر ماه یا یه ماه و نیم سرویس اش می کنید؟ یه حاجت کوچک از خدای بزرگ دارم میشه واسه پیدا کردن کار واسم صلوات بفرستید
shaghayegh0117 عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 5846 یعنی هر ماه یا یه ماه و نیم سرویس اش می کنید؟ من دوماهه ازدواج کردم😂😂 عمه م ولی اره یکم روغن چرخو و یکم تمیز کاری قطعات داخلی و اینا
zendegikhosh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 543 من دوماهه ازدواج کردم😂😂 عمه م ولی اره یکم روغن چرخو و یکم تمیز کاری قطعات داخلی و اینا مرسی یه حاجت کوچک از خدای بزرگ دارم میشه واسه پیدا کردن کار واسم صلوات بفرستید