2777
2789

بجز ماکارونی همه چیزو

فقط ماکارونی عنترم خوشمزه نمیشه😒

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

مجردم

ولی نیمرو خوب درست میکنم😐💔😂😐

سینگل ب گور😂با افتخار آرمی💜اوتی سون هستم بایس ندارم❤کلمه لا جی بو لا لا از دهنم نمی افته💙ما تو این دنیا ی موچی کوچولو بیشتر نداریم ک💗موچی خودمه ب هیچ کسم نمیدمش😐باشه باشه بیا اصلا مال تو😂💚عاشق چال لپ عار ام کبیر یا همون نامجون خودمون😂💛خنده های مستطیلی تهیونگ😂💜دنس های حرفه‌ای جیهوپ💙صدای بهشتی جیمین💛صورت هندسام جین😎❤لبخند لثه‌ای شوگا یا همون آگوست دی اعظم😂💚و مکنه‌ی کیوووت و هاتم جونگ کوک😂💙آخه چطور همزمان هم هاتی هم کیوت؟😂💜با افتخار بلینک😎💗چشمم ب چتری‌ های لیساس بلکه تکونی بخوره ولی اصلاااا ، شتر در خواب بیند پنبه دانه😂عاشق صدای آرامش بخش رزی💛عضو کمپین منتظران سولوی جیسو 😂❤و عاشق رپ های جنی💗راستی اگه تاپیک ترسناک و کتک کاری دیدید مدیونید اگه تگم نکنید😂حلالتون نمیکنم😂🔪و همچنین عضو کمپین قنبریون😂❤✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ته چین مرغ

میگو پلو 

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

همه رو 

نمیگم خیلیییی عالی ها ولی خوشمزه میشن

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
برا منم گاهی بد میشع چرا واقعن؟؟

نمیدونم واقعا هر کوفتیم میزنم بازم مزه نمیگیره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔