2777
2789
عنوان

کج شدن سر بچم

390 بازدید | 8 پست

دوستای گلم دخترم پشت سرش کج شده 

الان یکسالو نیمشه هنوز درست نشده بخاطر بد خوابیدن 

اطرافیانتان یا خودتون از این موردا داشتید بزرگ شدن درست شده باشه .یا تاحالا کسیو دیدید پشت سرش کج باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هر جا که کج میشد سر نوزاد از فردا همون سمت میخوابوندیم تا صاف بشه...انقدر این ور و اون ور میکردیم تا همه جاش یکسان بشه...نمیدونم تو یک سالگی میشه این کارو کرد یا نه یه سر به پزشکش بزنید

اگه بخاطر بد خوابیدنه که فکر نمیکنم درست بشه ولی خب دختره دیگه موهاش بلند بشه دیگه معلوم نمیشه نگران نباش

پشت سر من صافه انقدر مادرم منو به پشت خوابونده😑

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

ببر دکتر من شنیدم یه سری کلاه هست واسه فرم دهی سر اگه لازم باشه دکتر میگه تهیه کنید

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤