2777
2789
عنوان

کار توی کافه یا ارایشگاه

766 بازدید | 25 پست

سلام

من یسدال دارم راسش خیلی نیاز به یه مقدار پول دارم تا اخر ماه 

مهرم دانشگام شرو میشه کار لیفت و لمینت مژه و ابرو بلدم ولی نمیدونم چجور وارد ارایشگاه شم چون رو یکی دونفر بیشتر امتحان نکردم 

بنظرتون چیکار کنم؟ میتونم تو کافه ها تا یمدت ک اون پول تامین شه کار کنم؟ بعد نمیدونم دانشگاه بهو عصر کلاس نداشته باشه نتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌دیوار بگرد صندلی اجاره کن تو آرایشگاه یا یه جایی درصدی کار کن 

برای مشتری هم اگه ارایشگاهه مشتری نداشت بازم تو دیوار باقیمت مناسب اگهی بزار 

سوالی هم داشتی میتونی ازم بپرسی ،لیفت کارم

تو‌دیوار بگرد صندلی اجاره کن تو آرایشگاه یا یه جایی درصدی کار کن  برای مشتری هم اگه ارایشگا ...

خب ارایشگاها مشتریاشونو میدن یع تازه کار؟ میشه درمورد روند کاریتون اون اوایل یکم راهنماییم کنین لطفا

من می‌خوام برم آرایشگری یاد بگیرم پول ندارم مهر دانشگاهم شروع میشه پول ندارم گواهینامه بگیرم نمی‌ ...

ببین تو یوتیوب پر اموزشع خودت یاد بگیر

کارای زیادی هس بجز ارایش گری. مثلا افترافکت برنامه نویسی اینا تو یوتیوب ریخته خودمم میبینم. یا مثلا پیج اینستاگرام

عزیزم.. زمانی که من تازه وارد دانشگاه شدم و دانشجو بودم ناخن کاشت تازه اومده بود... من نمونه کارهای قبلیم رو بردم براش بعدش خواهرشوهرم که اونموقع نامزد بودم  رو بردم جلوی آرایشگر سالن ناخن انجام دادم.. دوبار موقع مشتری اومدن بالاسرم وایساد و کارام ک تمیز بود دید قبول کرد و اونجا مشغول شدم... به نظرم آرایشگاه محیط زنونه و بهتری داره واست

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم
ببین تو یوتیوب پر اموزشع خودت یاد بگیر کارای زیادی هس بجز ارایش گری. مثلا افترافکت برنامه نویسی این ...

اینا هیچ کدوم دوست ندارم

آرایشگری ، رنگ موهام عالی هست خیلی استعداد دارم 

پول ندارم تخصصی یاد بگیرم خودم سالن بزنم

تو سالن کسی هم دوست ندارم کار کنم