2777
2789
عنوان

هر چند وقت حموم میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 110 پست
من زمستونا هم هرروز میرم😶😶😶

ببین عزیزم من روماتیسم دارم کلا آب برام ضرر داره... 

بیرونم زیاد نمیرم اکثرا خونم، هوای شهرمونم خنکه البته ی چند روزه گرمه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موهام خیلی بلندبودتازیرکمردوسال که کوتاه کردم بخاطربچه هام شیرمیدم وگرنه که ساعتی توحموم بودم ا ون اوایل بس‌که‌تندتندعرق میکردم اصلاکلافه بودم باجوی بلنداونم فرررر...اووووف

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خب بیخیال😂😂😂💜 همین جدیده بود ولی انگلیسی

عع😂من کلا ماهی قرمزم نمیدونستی؟🤣

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وسواسع چیزیم نبلشم ولی مال حموم هستم😶😶ابم قطع میشه کلا روانی میشم 

اره میدونم منم اونجورم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خدا بدنده 

ممنون عزیزم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
فر؟؟😐😐😐😐 کار تو که خیلی سخته پس

اره باباخیلیی

کلا سخته برام مخصوصا تابستون هوا گرم میشه روانی میشم

بله تو گرما اذیت میشم منم خیلی...

من همش میبافم یا دم اسبی اونم وقتی همسرم نیست.

وقتی میاد باید بریزم دورم.

از موی بسته متنفره...

خخخخخ..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

الهی😂😂 اره در جریان ماهی قرمزات بودم😂😂

ها پس😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یا قمر😐😐😐😐😐😐😶😶😶😶

خب همون ی روز در میون میشه دیگه 

آهاااای تویی که داری امضامو میخونی میخواستم بهت بگم همین الان بخند :))))))دیدی تونستی ، سختی های زندگی واسه هممون هست برات آرزوی ی دنیا حال خوب دارم ، راستی قبل از هر کامنتی فکر کنیم که ی آدم با ی قلب پشت گوشی نشسته❤🥰