2777
2789

بچه ها من یه حاجتی دارم ک واسه خودم محالهه و غیر ممکنه 

خیلی کارا کردم مثل 

کلییی نذر و صلواتت 

دعا 

نامه نوشتن به فرشته ها 

قانون جذب 

و خلاصهه کلیییییی راه دیگه ک هرجا شنیدم 

الانم شنیدم میگن با روشن کردن شمع به چیزی ک میخواستن رسیدن 

اینجا کسی هست جواب گرفته باشه؟

واسه اینکه به عشقم برسم یه صلوات واسم بفرستین🤗😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای براورده کردن ارزو یه راهی هست حتما جواب میده

ارزو کنی

براش تلاش کنی 

شکست بخوری

تلاش کنی 

اگر واقعا براورده نشه باید توکل کنی یعنی بگی اگر وقعا صلاحم نیست نشه

با شمع روشن کردن و اینا هیچ ارزویی براوده نمیشه

چه جالب  میشه توضیح بدی ؟

یه جایی شنیدم میگن خدایا اگه به خواستم برسم واست شمع روشن میکنم بعد تعدادشم هرجقدر ک میتونه 

یه جا شنیدم دم در مسجد شمع روشن میکنن هرشب تا یک ماه 

امروزم شنیدم هرشب یه ماه شمع روشن کردن و از خدا خواستن ک به خواستشون برسن

یه جایی شنیدم میگن خدایا اگه به خواستم برسم واست شمع روشن میکنم بعد تعدادشم هرجقدر ک میتونه  ی ...

چه قدر قشنگه 

انشالله به مرادت برسی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
برای براورده کردن ارزو یه راهی هست حتما جواب میده ارزو کنی براش تلاش کنی  شکست بخوری تلاش ک ...

انقد تلاش کردم ک فکرشم نمیتونی بکنی ولی هنوزم میخوام تلاش کنم 

من خیلی دوسش دارم 

نه بهترش نه بدترش فقط خودش🥲

عزیزم اگه حاجتت برآورده نمیشه  از خدا و کائنات ناامید نشو خداوند خودش صلاح بنده هاشو میدونه حتما حاجتت به صلاحت نیست و مطمئن باش خدا بهترین هارو برات درنظر داره     قانون جذب هم حقیقته  و من از قانون جذب ونامه به فرشته ها  جواب گرفتم   و علت اینکه جواب گرفتمم این بوده که اون خواسته حتما به نفع و صلاحم بوده وگرنه امکان نداشت برآورده شه      خداوند آگاه به همه چیزاست....

انقد تلاش کردم ک فکرشم نمیتونی بکنی ولی هنوزم میخوام تلاش کنم  من خیلی دوسش دارم  نه بهت ...

اره خب تلاش کنی خوبه اما اگر منظورت از تلاش نذر و صلواته اونا واقعا به نظر من حساب نیست