2777
2789

خودم به هدفهام وآیندم و همینطور ورزش ودوستام

مثلا با یه اهنگ عاشقونه به جای اینکه به فکر پسر باشم،جمع دخترونمون یادمون میاد اینکه چه دوستای خوبی دارم وچندساله دوستیم🥲حتی براش گریم هم میگیرههه،که مثلا ما جوونیم ولی جوونی نکردیم و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به آینده کلافرق نداره چه سبک آهنگیم باشه ولی به هدفم فکرمیکنم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

به هرچیزی

من تکواندوکارم....موقعی که همه همسنام ارزوی داشتن گوشی و...بودند من ارزوم بود تکواندوکار بشم ...در راه تکواندو خیلییییییییییییییییییی سختی کشیدم انقدری که حتی نمیتونید تصورشم بکنید ولی بعد سالها بهش رسیدم با اینکه هرموقع حاضر میشم برم باشگاه از اومدنم خبر ندارم که ایندفعه کجام میکشنه یا شبا از درد عضلاتم نمیتونم بخوابم یا موقعی که همه مهمونی و جاهای دیگن من تو باشگاه دنبال مبارزم یا عین همه دخترا ناخن های بلند و مشت های خوشگل ندارم ولی... تکواندو عشقه منه به این سادگیا به دستش نیاوردم که به این سادگیا از دستش بدم. اینارو نگفتم که شما مسخرم کنید اینارو گفتم بهتون بگم اگه ارزویی دارید از اسمون سنگم بباره از فکرش نیاین بیرون یا اگه بهش به هر سختی رسیدید به این اسونیا از دستش ندید❤با اینکه دخترم اما مثل پسرها و خیلیی بیشتراز اونا غیرت دارم کارهایی کردم که حتی بعضی از پسراهم نکردن همه میگن تو جز لباس پوشیدنت همه چیت شبیه پسراس درمورد رمان و تکواندو سوالی داشتید در خدمتتون هستم🙃💜رفتم خودکشی کنم وقتی شروع کردم ...تصویر پدرو مادرم اومد جلوی چشام که بعد من همه ی فامیل که دشمنی منو دارن بهشون طعنه کنایه میزنن و اونام تحقیر میشن خودکشی نکردمو برگشتم🙃🤘 

من با آهنگ لاتی و غمگین یاد شغلم میوفتم جوگیر میشم میزنم هر چی وی داریم میشکونم😂

با آهنگ شاد نگم برات هلیکوپتری میرم و یاد خوشی هام میوفتم

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫

مغزم خالیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

😂😂چیزای مسخره

احسان جان تازگیا  قسمتی از گذشتتو گفتی درسته؟

من تکواندوکارم....موقعی که همه همسنام ارزوی داشتن گوشی و...بودند من ارزوم بود تکواندوکار بشم ...در راه تکواندو خیلییییییییییییییییییی سختی کشیدم انقدری که حتی نمیتونید تصورشم بکنید ولی بعد سالها بهش رسیدم با اینکه هرموقع حاضر میشم برم باشگاه از اومدنم خبر ندارم که ایندفعه کجام میکشنه یا شبا از درد عضلاتم نمیتونم بخوابم یا موقعی که همه مهمونی و جاهای دیگن من تو باشگاه دنبال مبارزم یا عین همه دخترا ناخن های بلند و مشت های خوشگل ندارم ولی... تکواندو عشقه منه به این سادگیا به دستش نیاوردم که به این سادگیا از دستش بدم. اینارو نگفتم که شما مسخرم کنید اینارو گفتم بهتون بگم اگه ارزویی دارید از اسمون سنگم بباره از فکرش نیاین بیرون یا اگه بهش به هر سختی رسیدید به این اسونیا از دستش ندید❤با اینکه دخترم اما مثل پسرها و خیلیی بیشتراز اونا غیرت دارم کارهایی کردم که حتی بعضی از پسراهم نکردن همه میگن تو جز لباس پوشیدنت همه چیت شبیه پسراس درمورد رمان و تکواندو سوالی داشتید در خدمتتون هستم🙃💜رفتم خودکشی کنم وقتی شروع کردم ...تصویر پدرو مادرم اومد جلوی چشام که بعد من همه ی فامیل که دشمنی منو دارن بهشون طعنه کنایه میزنن و اونام تحقیر میشن خودکشی نکردمو برگشتم🙃🤘 

فکر میکنم تو کنسرت تو فرانسه یا امریکا هستم

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
به آینده کلافرق نداره چه سبک آهنگیم باشه ولی به هدفم فکرمیکنم

شبیه خودمی دقیقاااا

یه دور از بسیج تو مدرسمون اومدن گفتن اگه اهنگ باعث شه که به نامحرم فکر کنید باید اهنگ گوش ندین،حالا من به تنها چیزی که فکر نکردم نامحرم بود)گور باباشون(

من با آهنگ لاتی و غمگین یاد شغلم میوفتم جوگیر میشم میزنم هر چی وی داریم میشکونم😂 با آهنگ شاد نگم ب ...

شغلت چیه؟😂