2777
2789
عنوان

جشن بگیرم؟

118 بازدید | 9 پست

عزیزااان😟

شوهرم خدمته هنوز اموزشیه و امروز ۱۱ روزه که اونجاس 

میخوام یجوری خوشحالش کنم بنظرتون وقتی اومد چی براش بگیرم؟

اگ بخوام جشن بگیرم مثلا چجور جشنی بگیرم بخاطر کرونا منظورم از جشن دعوت مهمونو اینا نیست فقط خودمونو مامان اینا

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونفره بگیرین

خب چی بگیرم 

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
من بودم جشن نمیگرفتم اتفاق خاصی نیفتاده که کار لوسیه شام مورد علاقه شو بپز در همین حد

قهریم و دوستم واسه شوهرش جشنو گرفت اون روز میگفت کاش زود بشه من برم وقتی بیام این اتفاق بیفته 

کیک تولد طرح سربازی😂❤

😂😂😂😂😂😂لاشییی عالیه 😂

اهان اینطوری خودش درخواست جشن کرده که دیگه باید بگیری

خب مثلا با خودم میگم بخاطر کرونا میگم کیک نگیرم خیلی میترسم ابجیم کیک میپزه بگم اون کیکو بپزه چیزی براشم باید بگیرم؟

خب مثلا با خودم میگم بخاطر کرونا میگم کیک نگیرم خیلی میترسم ابجیم کیک میپزه بگم اون کیکو بپزه چیزی ب ...

عزیزم کرونا از طریق تنفس انتقال پیدا میکنه نه خوراکی، اگه از کرونا میترسی مهمون دعوت نکن کادو هم خودت میدونی ما که نمیشناسیم اخلاق و فرهنگتون رو