2777
2789
عنوان

مادرشوهر سخن چین و کینه ای و دریده

617 بازدید | 24 پست

سلام.بذارین همون اول بگم باز بعضی ها نیان بگن زشته و مادرو و فلان.نخیر اصلا این طور نیس این زن توی این ده سال اینقدر اذیت کرده منو که نگین.تا چند ماه پیش لب باز نمیکردم و احترامشو داشتم اما یه روز که با شوهرم حرفم شده بود و این زن فهمید هرچی خشم ازمن داشت رو ریخت بیرون و حرفاشو زد منم بهش گفتم که من بودم که با پسرت موندم هرکی بود طلاق گرفته بود تا الان بیشتراز ده دفه چتهاش با زنهارو دیدم و مچشو گرفتم زنه برگشته میگه تو بدرد پسرمن نمیخوردی( آخه من باحجابم)یه آدمی مثل رعنا (دختربرادرش که کاملا بی حجاب و سبک هست و راحت با نامحرم)بایدزن پسرمن میشد.گفت مگرمن توکرتوام میای خونمون جلوت چای ومیوه بزارم.گفت توخودت بامردهاچت میکنی به پسرمن نسبت میدی و کلی توهین دیگه کرد و به پسرش گفت اینو نیاردیگه خونه ی من.

حالا منو شوهرم باهم آشتی هستیم و خوبه رابطمون.الان چهارماهه خونه زنه نرفتم.اونام نیومدن.اینم بگم شوهرم پشت منه حق رو با من میدونه.دیگ خیلی مساله رو باز نمیکنم که اگه بخام بگم چندیدن صفحه طول میکشه.همین قدر بدونین اصلا تقصیر من نبوده.حالا چند روزدیگه تولدشوهرمه.

یک درصد دارم احتمال میدم زنه بخاد مثلا آشتی کنه بگه بیایید ولی من تصمیم گرفتم اگرگفت بهش بگم من علاقه ای به رابطه با شماندارم اینجوری راحتم. چون نمیتونم توهینهاشو فراموش کنم که مثلا منت گذاشته یه چای برام ریخته یا میوه داده. بنظرشما اینکارو بکنم؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همسرت مشکلی نداره بگو بهش و ارتباطت رو قطع کن.ولی مادر ایرانی بدجور نفوذ روی پسرش داره

نه عزیزم مشکلی نداره میگه هرجور راحتی 

خودش میره با بچه 

چون به اونم برخورده مادرش گفته اینو نیار خونه ی من

نه عزیزم مشکلی نداره میگه هرجور راحتی  خودش میره با بچه  چون به اونم برخورده مادرش گفته ...

پس بیخیالش شو.

من یه جاری دارم سالی یه بار با مادرشوهرم دعوا میکنه و دوسه ماه قهر مادرشوهرم به برادرشوهرم میگه دیگه اینو نیار ولی جاریم خودش زنگ میزنه و پامیه میره خونشون.😂

اگه تو این ۴ ماهی که قطع رابطه کردی به آرامش رسیدی و اعصابت آرومه ادامه بده

فقط و فقط به فکر آرامش خودت باش

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چه پرروخودشونشون دادتودعواخیلی بیشخصیته که منت یدونه چایی روگزاشته اگه شوهرت پشتته نرو خونش راحت کن ...

بخدا یه تختش کمه یکبارم پیش جاری ها و خواهرشوهرش وقتی پرسیدن واکسن زدی یانه گفت مگر دیوانه ام واکسن بزنم درصورتیکه اونها زده بودن و یه جور توهین بود بهشون منم چون معلمم زدم منو منظورش بود ولی خب اونهارم توهین شد خب بهشون

به آرامش رسیدم تو این چهارماه چون که میرفتم خونشون از هر حرف و حرکتم یه حرفی درمیاورد 

منم 5 ماهه کات کردم با همشون چون به خواهرشوهرم یه انتقاد خصوصی کردم اومد تو جمع داد زد توهین کرد منم نه فقط اونو بلکه همشون رو انداختم بیرون از زندگیم