2777
2789

دوستم

ریش نابود شدع

حتی از بار اولم بدتر بوده براش

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا من فک میکنم بار دوممه چون چند ماه پیش خواهرم فک کنم کرونا گرف  منم پیشش میرفتم بدون ماسک هم من هم اون ولی فقط سرفه داشتم تا یک ماه هیچ علامت دیگه ای نداشتم یعنی کرونا بود ؟

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
لایکم کن چون من الان ۲۵روز از خوب شدنم میگذره اولین کرونام

بویایی تون برگشت؟ من الان 13 روزه کرونا دارم دیشب باز تب کردم حالمم خیلی بد شد. شما چند روز خوب شدید

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

اگه اون حسابه پس با این حساب باردومم که الانه وحشتناک بود😭تا پای مردن رفتم وقتی زد به معده م از ی طرف سردرد دهای وحشتناک و گیجی و اخرش هم زد به ریه م ولی از نوع خفیف

اقا من فک میکنم بار دوممه چون چند ماه پیش خواهرم فک کنم کرونا گرف  منم پیشش میرفتم بدون ماسک هم ...

اگه یه بار قبلا گرفته بودی احتمالا کرونا بود

چون دکتر رفتم گفت دفعه دوم احتمالا سبک‌تر بگیری. بستگی به بدنت داره

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

[QUOTE=205963162]بویایی تون برگشت؟ من الان 13 روزه کرونا دارم دیشب باز تب کردم حالمم خیلی بد شد. شما چند روز خوب شدید[/QUOT

اگه بویایی از دست ندی کرونا نیست؟؟

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
انشالله که دیگه نگیری ، دفعه اول ریه ات درگیر شد ؟  

اصلا نمیدونم کرونا بود فقط تا یک ماه سرفه میکردم نه تبی نه سردردی هیچی به هیچی شایدم ه ریه م درگیر بود ولی چون اطلاعات کافی نداشتم زود گذشت فقط سرفه گاهی بی اطلاعی هم خوبه والا میمردم میفهمیدم کروناست 😅

[QUOTE=205963162]بویایی تون برگشت؟ من الان 13 روزه کرونا دارم دیشب باز تب کردم حالمم خیلی بد شد. شما ...

احتمالا 

بویایی تون برگشت؟ من الان 13 روزه کرونا دارم دیشب باز تب کردم حالمم خیلی بد شد. شما چند روز خوب شدید

روز ۱۲ برگشت چون من هر روز قهوه دارچین بو میکردم من تب نداشتم فقط یه ساعت تب کردم بدن دردم هم یه روزه بود یه روز هم اب ریزش در عوض گیجی و سردرد و معده دردم منو کشت من روز ۱۲ به بعد دیگه کارام و میکردم خیلی تو دوره بیماریم میوه و مایعات و دم نوش و در کنارش سرم و امپول تقویتی زدم شربت ایمیونس هم میخوردم