2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربم اینه تا وقتی تو ایران زندگی میکنی و میلیاردر نیستی فکر برند رو از ذهنت بیرون کن چون اصلا اصلش گیر نمیاد اگر هم گیر بیاد مثلا یک رژ ریز ۳_۴ میلیون نیست..

به کیفیت و تناژ رنگ و میزان چربی نگاه کن(با توجه به پوست خودت)

پنکک جویل گرفتم راضیم 

از این لیپ گلاس حرارتی ها هم دارم اسمش مجیک از اونم راضیم تا چند ساعت لب رو رنگی نگه میداره حتی اگه چیزی بخوری 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

من رژ لب مدادی فلورما رنگ های قهوه ایش رو پیشنهاد میدم هم قیمتش خوبه هم کیفیتش

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
تجربم اینه تا وقتی تو ایران زندگی میکنی و میلیاردر نیستی فکر برند رو از ذهنت بیرون کن چون اصلا اصلش ...

مارک بورژوا هم هس اصله قیمت مناسبه بی یو 

و خیلیا 

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾
تجربم اینه تا وقتی تو ایران زندگی میکنی و میلیاردر نیستی فکر برند رو از ذهنت بیرون کن چون اصلا اصلش ...

بله دقیقا منم   منظورم همینی که شما گفتینه 

یه عالمه  برند ریخته تو بازار میخام بدونم رضایت کدوم بیشتره