میگم شمایی که تحلیلاتون با مفید تریدر ۵ انجام میدید احیانا سیستمتون مشکل نداره.برا من اصلا به سرور متصل نمیشه و چارت هام آپدیت نمیشن...چیکار کنم؟؟کاگزاری مفید تهران هم زنگ زدم بازم نشد..
سلام .قدیم منظورم تا اوایل بهار شما متاتریدر رو نصب میکردی داخل برنامه یه اکانت دمو میساختی و استفاده میکردی الان عوض شده .باید بری اینجاhttps://my.emofid.com/MofidTrader/Analysis/Index و حساب تحلیلگری درست کنی تا بتونی راحت استفاده کنی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=206095457]بله اتفاقا ۶۴ بیت هست سیستمم ولی بازم اوکی نشد...کلافم کرد سلام . این صفحه شاید ...
وای یه دنیا ممنونم دوست عزیز..راهنمایی خوب و مفید شما کارگشا شد و مشکلم بعد یک ماه حل شد...حتی خود کارگزااری مفید تهران هم اینقد خوب نبود و هیچ کاری پیش نبرد ..دو ماه بود درگیرش بودم..فقط باید تیک پراکسی برمیداشتم .مرسی یه دنیا ممنونم