2777
2789
عنوان

عصبانیم کردین🤬🤬😠

401 بازدید | 28 پست

نمیدونم چرا بعضیا اینقد نفهمن ک اگه فکر میکنن استارتر دروغ میگه تا اخر تاپیک باید بمونن و هی چرت و پرت ببافن آغا اگه فکر میکنی دروغ میگه به شعورخودت احترام بذار و از تاپیک برو بیرون با این مسخرع بازیا رو مخ بقیه استارتر هم راه نروو 

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سوالم از کاربرایی که توی هر تاپیکی میگن دروغه یا استارتر قصد پربازدید شدن داره اینه که،مدال میدن به استتار؟ مگه ما اینجا همو می شناسیم؟به فرض دروغ بودن تاپیک،شاید به احتمال یک در میلیون این مشکل یه نفر باشه که نتونسته عنوانش کنه،حالا چه ایرادی داره شما با نظراتتون به دور از طنز و طعنه،یک نفر رو راهنمایی کنید؟

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.

ای بابا تاپیک اون خانمه چرا ترکید  داشتم میخوندم ببینم چیشد زندگیش بلخره اه😠😠😠 ادمای بیکار مزخرف ک همش میگن دروغ دروغ نیا تو تاپیک الاف بیکار تاپیک یکی دیگم خراب نکن

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

تا وقتی خر هست خر سوار هم هست

گاهی خیلی دروغ بدیهیه و بعد تایید هم میشه که دروغ بود

نباید بستر رو برای افراد خیال پرداز مهیا کرد

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
من سوالم از کاربرایی که توی هر تاپیکی میگن دروغه یا استارتر قصد پربازدید شدن داره اینه که،مدال میدن ...

بعدم همین مسخره بازیا باعث میشه پربازدید بشه خوب

من آدمی هستم که رفتارمو با شعور دیگران ست میکنم ،پس اگه یه وقت ناراحت شدی از رفتارم ،به شعورت یه نگاهی بنداز
به کدامین گناه فحشمان میدهی؟؟🥺 کدوم تاپیک؟

کلا همه تاپیکا اینجوریه یکی میاد میگه سرکاریه پشت سرش همه میان میگن اره سرکاریه

من  نمیدونم دروغای کیا باعث شده اینجوری بشه ولی ب خدایی ک با همه بدیام بهش اعتفاد دارم من فقط خواستم حرف بزنم همین 

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
تا وقتی خر هست خر سوار هم هست گاهی خیلی دروغ بدیهیه و بعد تایید هم میشه که دروغ بود نباید بستر رو ...

اگه دروغ هم باشه مثلا چ تاثیری روی من و شما داره فکر میکنی دروغه خوب بهش اهمیت ندین ن اینکه خودتون پر بازدیدش کنین

من  نمیدونم دروغای کیا باعث شده اینجوری بشه ولی ب خدایی ک با همه بدیام بهش اعتفاد دارم من فقط خ ...

من حرفاتو باور میکنم و میخواستم بهت بگم ب شوهرت بچسپ و از خیانتش بگذر تو هم بهش خیانت کردی