2777
2789

مشهدی نیستم

ولی طرقبه وشاندیز میدونم از جاهای دیدنی مشهده

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پروما.الماس شرق.برج سلمان کیان سنتر.مجتمع خورشید

جایی دیدنی هم که همه جا تعطیله

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

ببخشید استارتر عزیز

مشهدیا لطفا لطفا رفتین حرم یا چشمتون به ضریح حرم خورد

التماس دعا دارم

میشه با قلب مهربونتون دعا کنید مشکل همسرم حل بشه و آبروریزی پیش نیاد ممنون ازتون لطفا دعا کنید سعید کارش حل شه تشکر

سلام مهربونا میشه ازتون خواهش کنم دعا کنید همسرم کار خوب گیرش بیاد تا اینقدر خسته نباشه انشالله تنش سلامت باشه،خدایا یعنی میشه منم معلم شم...برای سلامتی خانوادم و پسرم که یه عمل سخت در راه داره صلوات میفرستی حالا برای خودت و آرامشی که از دعا کردن واسه من بهت رسید صلوات...از هر دستی بدی از همون دست میگیری  ممنون میشم برام دعا کنید حتما خدا تورو هم به آرزوهات میرسونه💓💓💓خدایا به من و همسرم توانی بده که هیچوقت تورو از یاد نبریم و راضی به رضای تو باشیم........

مرکز خرید، الماس شرق ، و همون سمت چند تا مرکز خرید بزرگ هست، 

کیان سنتر ۱ و ۲ سمت فرامرز عباسی 

برج سلمان خیابان راهنمایی، برج التون چهار راه دکترا

اگه مغازه میخوای سراسر خیابونای امامت تو ازاد شهر پر از مغازه اس 

و خود مغازه های راهنمایی 

قیمت مناسب میخوای سمت حرم هم مرکز خرید هست،