2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرکز ناباروری عزیزم ؟ من تا حالا اسمش رو نشنیدم . خصوصی ؟

اره عزیزم مرکز ناباروری هست.اره خصوصیه منم سختمه هزینه هاش ولی چون من مرکز ارزون هم رفتم میدونم مرکز خیلی مهمه و میرم اینجا.شما مشکلت چیه و کجاها رفتی؟چقدر میتونی هزینه کنی؟

اره عزیزم مرکز ناباروری هست.اره خصوصیه منم سختمه هزینه هاش ولی چون من مرکز ارزون هم رفتم میدونم مرکز ...

من 39 سالمه و ذخیره تخمدانم کمه . 6 ماه هم لتروزول خوردم و باردار نشدم . فقط 1 جلسه رفتم مرکز مام که راضی نبودم و خیلی هم گرون بود . نمیتونم زیاد هزینه کنم . 

خدایا سپاسگذارم
اره عزیزم مرکز ناباروری هست.اره خصوصیه منم سختمه هزینه هاش ولی چون من مرکز ارزون هم رفتم میدونم مرکز ...

شما چند وقته اینجا میری ؟ شرایط و دکتر هاش خوبن ؟ کمی لطفا توضیح بده 

خدایا سپاسگذارم
شما چند وقته اینجا میری ؟ شرایط و دکتر هاش خوبن ؟ کمی لطفا توضیح بده 

من ۲بار بیمارستان مهدیه ای وی اف کردم منفی شدم.خیلی ارزون بود.الان میخوام برم خصوصی اطلاعات خاصی هم ازش ندارم ۳۱شهریور وقت دارم اولین بارمه

من ۲بار بیمارستان مهدیه ای وی اف کردم منفی شدم.خیلی ارزون بود.الان میخوام برم خصوصی اطلاعات خاصی هم ...

منم امروز بیمارستان مهدیه رفتم . یکی بود که گفت منفی شده ای وی افش . برای یک ویزیت ساده حدود 4 ساعت معطل شدم و آخرشم اون پزشکی که میخواستم ویزیت نکرد من رو . چند نفری هم دیدم که از رویان اصلا راضی نبودن . به من هم گفتن به احتمال زیاد IVF هستم . خیلی نگران و ناراحتم . اصلا نمیدونم کجا برم که کارشون خوب باشه .   

خدایا سپاسگذارم
منم امروز بیمارستان مهدیه رفتم . یکی بود که گفت منفی شده ای وی افش . برای یک ویزیت ساده حدود 4 ساعت ...

مهدیه درصد مثبت شدنش پایینه.شما هم چون سنتون ۳۹هست باید جایی بری ک خدای نکرده الکی وقتت و از دست ندی.چرا از رویان راضی نیستن؟؟؟من طبق پیشنهاد بجه ها تو تاپیک بارداری با میکرواینجکشن میخوام برم رویش.۳۱شهریور وقت دارم.شما هم بیا اونجا

من برای رویش تا ۱۵ تومن حساب کردم.البته توی ۶ماه بنظرم حداقلش بکشه یکجا گرفته نمیشه ک

باز هم خوبه . من لاله و مام زنگ زدم 20 تومن در میاد . مام که خیلی بالاتر میشه حتی . 

شما تو مرکز رویش پزشک خاصی رو میشناسی و مطمیئن هستی به کارشون ؟

اجازه میدن خودت مشخص کنی دکترت رو ؟

خدایا سپاسگذارم