مرکز ناباروری عزیزم ؟ من تا حالا اسمش رو نشنیدم . خصوصی ؟
اره عزیزم مرکز ناباروری هست.اره خصوصیه منم سختمه هزینه هاش ولی چون من مرکز ارزون هم رفتم میدونم مرکز خیلی مهمه و میرم اینجا.شما مشکلت چیه و کجاها رفتی؟چقدر میتونی هزینه کنی؟
اره عزیزم مرکز ناباروری هست.اره خصوصیه منم سختمه هزینه هاش ولی چون من مرکز ارزون هم رفتم میدونم مرکز ...
من 39 سالمه و ذخیره تخمدانم کمه . 6 ماه هم لتروزول خوردم و باردار نشدم . فقط 1 جلسه رفتم مرکز مام که راضی نبودم و خیلی هم گرون بود . نمیتونم زیاد هزینه کنم .
من ۲بار بیمارستان مهدیه ای وی اف کردم منفی شدم.خیلی ارزون بود.الان میخوام برم خصوصی اطلاعات خاصی هم ...
منم امروز بیمارستان مهدیه رفتم . یکی بود که گفت منفی شده ای وی افش . برای یک ویزیت ساده حدود 4 ساعت معطل شدم و آخرشم اون پزشکی که میخواستم ویزیت نکرد من رو . چند نفری هم دیدم که از رویان اصلا راضی نبودن . به من هم گفتن به احتمال زیاد IVF هستم . خیلی نگران و ناراحتم . اصلا نمیدونم کجا برم که کارشون خوب باشه .
منم امروز بیمارستان مهدیه رفتم . یکی بود که گفت منفی شده ای وی افش . برای یک ویزیت ساده حدود 4 ساعت ...
مهدیه درصد مثبت شدنش پایینه.شما هم چون سنتون ۳۹هست باید جایی بری ک خدای نکرده الکی وقتت و از دست ندی.چرا از رویان راضی نیستن؟؟؟من طبق پیشنهاد بجه ها تو تاپیک بارداری با میکرواینجکشن میخوام برم رویش.۳۱شهریور وقت دارم.شما هم بیا اونجا