2777
2789

من الان چراغ قوه انداختم دیدم داخل سمت راست بینیم یه چیزی متورم شده ک نفس کشیدن واسم سخته بنطرتون پولیپه!؟

دیگه چه علائمایی داره؟؟

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم ولی هیچ وقت خودم ندیدم دکتر تا حدودی متوجه میشد تو معاینه  بیشتر با اسکن متوجه میشدن

چجوری درمانش کردی؟؟حتما باید عمل شه؟؟شبا موقع خواب تنفستو سخت میکرد؟؟ من وقتی میرم حموم میام بیرون اون برامدگیه ک تو بینیمه کامل میره و نفسم درست میشه

شما بعد حموم تنفست درست میشد؟؟

چجوری درمانش کردی؟؟حتما باید عمل شه؟؟شبا موقع خواب تنفستو سخت میکرد؟؟ من وقتی میرم حموم میام بیرون ا ...

عمل کردم (اندوسکوپی)

چند تا موردو با هم داشتم اون اواخر دیگه نمیتونستم نفس بکشم و چند بار داشتم تو خواب خفه میشدم جالبه خودمم متوجه نمیشدم خانوادم بیدارم میکردن

البته کیفیت خوابمو که افتضاح کرده بود

دیگه شب و روز و قبل و بعد حموم نداشت انقدر اوضاع داغون بود

درد داشت عملش؟؟

نه اصلا 

بیهوشت میکنن یه لوله ای رو میکنن تو بینی و عمل میکنن و فقط بعد عمل یه کوچولو ممکنه زیر چشات کبود بشه بعدش نه پانسمان داری نه هیچی فقط یکی دو روز خون ابه میاد از بینی که اونم قطع میشه 

البته من خیلی سال پیش عمل کردم شاید الان شرایط بهترم شده باشه همم اینکه عمل من خیلی سنگین بود دکتر میگفت اگه انقدر شدید نبود سرپایی هم میشد تو کلینیک یه کارایی کرد من چندین تا موردو با هم داشتم 

نه اصلا  بیهوشت میکنن یه لوله ای رو میکنن تو بینی و عمل میکنن و فقط بعد عمل یه کوچولو ممکنه زی ...

ممنون ک جواب دادی

هزینه هاش چند سال پیش چطوریا بود؟؟

ممنون ک جواب دادی هزینه هاش چند سال پیش چطوریا بود؟؟

خواهش میکنم 

راستش من بیمه داشتم 

ولی تقریبا میشه گفت عمل گرونی هست و بسته به دکتر تقریبا اندازه یه جراحی زیبایی بینی تموم میشه

ولی بیمارستانای دولتی هم عمل میکنن و خدمات خوبی دارن مثلا اگه تهرانی بیمارستان امام خمینی و امیراعلم بهترین متخصص هارو دارن 

اتفاقا حدود یه سال پیش داشتم سایت بیمارستان مدائن رو همینطوری میدیدم دیدم زده بیست میلیون نمیدونم چقدر یادمه هزینشو زیاد زده بود 

این یکی دو سال خیلی تعرفه ها رفت بالا مثلا یادمه ای سی یو هفتصد تومن یه تومن بود از کرونا به بعد شد چهار تومن