2777
2789
عنوان

ذوق من از هم سايز شدن با پسرم ♥️😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6426 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم.خدا نگهدارش باشه🌹 آخی کی من و پسرم هم سایز بشیم؟

ايشالا ب زودى زود شمام اين حسو تجربه كنى 

من الان منتظر اون روزم ك برا نگاه كردنش سرمو اونقد بالا بگيرم ك گردنم درد بگيره😅♥️

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

ای جانننن انشاالله همیشه سالم و سلامت باشینننننننن .....🥺🥺🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍😍😍🌷❤🌷❤🙏❤🙏❤🙏❤🙏🙏❤❤❤👌❤🙏🙏🙏انشاالله همتون همیشه سالم و سلامت باشیننن دوستان نی نی سایتی ......❤❤❤😍❤😍❤🥺

.....

وای خیلی خوبه من همه ی لباسای داداشمو میپوشم البته اونم شلوارای منو میپوشه😐💔 چند سال پیش سایز ...

عزيززززم منم ديگ تصميم دارم تا تو اين سايزه براش كلي تي شرت بخرم و كفش  اسپورت و كتونى ك وقتى سايزش بيشتر شد همشو خودم بزنم ب جيب😂🤦🏻‍♀️

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
پسرمن خیلی ریزه بایدزودتردوباره ببرمش متخصص غدد 

من پسرم معموليه نه خيلي بلند نه كوتاه 

خودم ريزه ميزه ام

بنظرتون منم ببرم غدد؟

قدش ١٢٦ 

٩سالش ميشه مهر ماه

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
من پسرم معموليه نه خيلي بلند نه كوتاه  خودم ريزه ميزه ام بنظرتون منم ببرم غدد؟ قدش ١٢٦&nb ...

میخای ی جلسه ببرش بهرحال مشاوره میده ولی قدش خوبه هنوزبچست درحال رشده هریروزدرمیان بهش تخم مرغ بده  پسرمن دوسال ریزترازسنشه من خودم ریزنیستم اماشوهرم وخانوادش هستن متاسفانه 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
میخای ی جلسه ببرش بهرحال مشاوره میده ولی قدش خوبه هنوزبچست درحال رشده هریروزدرمیان بهش تخم مرغ بده & ...

منو مادرمم قدمون كوتاس ولى بابام و داداشام قد بلند

باباى بچم هم قدش خيلي بلند نيس متوسطه و خانواده پدرى بچمم متوسطن

پس برا منم امكان داره قدش متوسط بشه

و بهتره منم ببرمش ضرر ك نداره😍

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
منو مادرمم قدمون كوتاس ولى بابام و داداشام قد بلند باباى بچم هم قدش خيلي بلند نيس متوسطه و خانواده ...

اره ببرخوبه بدنیست الان همه میبرن تحت نظرغددن البته پسرمومحاسبه کردگفت ۸سانت ازپدرش بلندترمیشه وفقط قرص زینک دادبهش بایددوباره میبردمش که کرونااومدهنوزنبردم  بچه های عمش امپول زدن بیشترفامیلاشون باامپول بلندشدن بچه های عموشم بعضیاشون بلندن بعضیام خیلی کوتاه میترسم بلندنشه

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
اره ببرخوبه بدنیست الان همه میبرن تحت نظرغددن البته پسرمومحاسبه کردگفت ۸سانت ازپدرش بلندترمیشه وفقط ...

من اصن تو اين باغا نبودم

الان ترغيب شدم ببرم

مرسى ك اطلاعاتتونو در اختيارم گذاشتين عزيزم

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃