2777
2789

حالم خوب نیست دو جلسه مشاور رفتم بیشتر حالمو بد کرد میدونم مشکلاتمون درست نمیشه چون شوهرم آدم نمیشه آدمی که هشت بار دروغ بگه و بد قولی کنه با خانواده بی فرهنگ درست نمیشه .

مشاوره ک میری باید بخاین دوطرف ک زندگیتون درست شه و خودتون هم سعی کنید اینجوری ک تو میگی خودتم دوس نداری ک شوهرت درست بشه براش سعی‌کن باهاش حرف بزن مشاور فقط مشاوره میده شما خودتون باید برای زندگیتون تلاش کنید تا نخاید مشاوره رفتن بی فایدس

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی خودت تغییر نکنی شجوهرت هیچوقت تغییر نمیکنه اگه میدونی درست نمیشه ولشکن رو خودت کار کن خودتو آروم کن حساس نباش زیاد اگه مشاورتم خوب نیس عوضش کن ولی اول خودت تنها برو وقتی میگی هشت بار دروغ ینی خیلی زودرنج و حساسی و الا اینجوری یادت نمیموند شاید خودت خیلی حساس میشی که مجبوره دروغ بگه بهت

نتونستم بگم هشت بار اعتیاد رو ترک کرد دوباره برگشت

خب عزیزم این مورد خیلی سخت تره شاید به جای مشاور باید برین روانشناس اکثر کسایی که اعتیاد دارن نمیتونن همیشه ترک کنن ولی به چیزای دیگه پناه میبرن الان چن نفر رومیشناسم که بعد ترک معتاد قهوه شدن عزیزم برو روانشناس

مشاورم میگه اتفاقات زندگیتو تو یک دفتر برام بنویس 

عزیزم بنویسیشون بار روانیش خیلی کمتر میشه برات کم کم شروع کن به نوشتن تو حتی نمیخوای بگی اعتیاد شوهرم پس داری تو ذهنت همه مشکلاتت رو عقب میزنی این بیشتر داغونت میکنه

عزیزم بنویسیشون بار روانیش خیلی کمتر میشه برات کم کم شروع کن به نوشتن تو حتی نمیخوای بگی اعتیاد شوهر ...

داغون شدم خیلی گذشت کردم، طوریکه از خودمم بدم مییاد ، بنویسم که چی بشه هر چی بنویسم تاثیر نداره تو دلم مثل بغض مونده

من تجربه صادقانه ام رو بخوام بگم اینه که

مطب یه خانوم دکتری رفتیم توی یه منطقه خوب تهران 

واقعا وقتی وارد مطب شدیم گفتم مشکلات مون حل میشه 

اما سه جلسه گذشت این قدر این خانوم توی جلسه تکی اش با شوهرم چیز میز یادش داده بود که یه دعوای بزرگ بین ما راه انداخت 

۳ جلسه رفتیم نزدیک یک میلیون آخر سر کمکی هم نکرد 

و ما خودمون به این نتیجه رسیدیم خودمون باید مشکلات حل کنیم