2777
2789
عنوان

میخوام مبل بخرم .

808 بازدید | 19 پست

سلام 

میخوام خرید کنم  واقعا تهران قیمتای مبل  مناسبه؟

ارزشش رو داره برم تهران .

اگه تجربه ای دارید ممنون میشم ...

وبگید کجا  خوبه 

کاربری هشتمم خودمم نمیدونم چرا میترکم  

ابجی جون من مبل خریدم نه میلیون ال کاژو . خیلی قشنگه . مشهد قیمتاش بهتره الباه از کلاهدوز مشهد خریدم . طرقبه وجاده کلات با سیمان خیلی گرونه ولی کلاهدوز مشهد قیمت مبلاش بد نیس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یافت آباد مرکزش هست

نه ارزش نداره اگر شهر دیگه هستی

چون هزینه کامیون هم میاد روش

و اینکه مسافرت خودت به تهران هم هست

اونم وسط کرونا که احتمال بیماری بالاست

از طرفی دارو هم گیر نمیاد

یا از شهر خودت بخر یا بذار بعد کرونا برو تهران

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ابجی جون من مبل خریدم نه میلیون ال کاژو . خیلی قشنگه . مشهد قیمتاش بهتره الباه از کلاهدوز مشهد خریدم ...

مبارکه 

میشه عکس بدی  

یافت آباد مرکزش هست نه ارزش نداره اگر شهر دیگه هستی چون هزینه کامیون هم میاد روش و اینکه مسافر ...

اره. ترسک از کورناست ..

اما الان پول دستمون اومده میترسم تموم شه .. 😭

عزيزم يك واقعيتي هست

الان مبل خوب بخواي بخري گرونه چون كلافه مبل كه از چوب باشه بدترين جنس زير ٣٠ ميليون نيست.فقط كلاف مبل رو ميگم ها..بدون ميز و رويه كوبي و متريال.پارچه هاي ايراني از متري ٣٠٠ شروع ميشن ترك و چين كه ديگه گرونتر..

اينكه ميگن تهران ارزونتر پيدا ميكني منظورشون اينه تهران كلي سوزاخ سمبه داره اشغال ميفروشن به مردم!

من خودم تهرانم رفتم ديدم اون انزونارو ميشتي باسنست ميخوره كف مبل!! تشك رو باز ميكني ميبيني ات اشغال توشه له جاي فوم سنگين..

من خودم دادم برام ساختن صفر نا صدشى رفتم ديدم براي همين اينارو بهت ميگم

💕

نه عزیزم  فردا بفرست. .. واقعا انتخاب مبل خیلی سخته

ممنون ابجی جونم

اره واقعا سخته . 

من از نت چند تا مدل برداشتم  از این مبلهای ال کلاسیک میخاستم که چراغ هم داره وخیلی راحته وبزرگه  ولی هرجا میرفتم میگفان ازاینا درست نمیکنن . ومثل همون مبل ال کلاسیک نمیتونن در بیارن . برای همین مبل ال کاژو امتخاب کردم خیلی قشنگه . بزار عکس نتیش رو الان میفرستم . عکس مبلای خودم فردا میفرستم برات ابجی جونم