2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهر

230 بازدید | 31 پست

سلام خوبید.

جدیدا اخرهفته که میشه شوهرم میگه زنگ بزن به مامانم بریم خونشون.

من خیلی بدم میاد ازاین کار. دوس ندارم خودمو حایی دعوت کنم و برم و کسی هم این کارو نباید انجام بده و خودشو خونم دعوت کنه. این بار دومه میترسم اگه این بار هم زنگ بزنم دیکه بشه عادت که من خودمو بندازم اونجا و دیگه دعوت نشم. ازاون طرف هم دوس ندارم هردیقه ور دلشون باشم وقتی اینجوری زنگ میزنم یهو دوسه روز رگباری دعوتمون میکنن و کلافه و خسته میشم.

به نظر شما چجوری به شوهرم بگم که جبهه نگیره و بحثمون نشه؟

چرا خودش زنگ نمیزنه، منم به شوهرم میگم میگه سخت نگیر ادم خونه مادرش که با دعوت نمیره،منم میگم چ بهتر میرم میخورم میام😐

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

چراتوزنگ میزنی خودش زنگ بزنه من هیچوقت خودم زنگ نمیزنم ب خانواده شوهرهیچ وقت

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ی مادرشه غریبه نیست که دعوتی باشه مگه خونه مادر خودتم دعوتی میری؟حالا هفته ای یکی دو بار چیمیشه مگه برید یکی دوساعت بشینید بیاید

خدایا مراقب آدمهای خوب زندگیم باش...
چرا خودش زنگ نمیزنه، منم به شوهرم میگم میگه سخت نگیر ادم خونه مادرش که با دعوت نمیره،منم میگم چ بهتر ...

کاش خوردن و اومدن بود همش فضولی و دخالته و باید مثل کلفت کار کنم هی مواظب باشم چی میگم که برام داستان درست نکنن. و ازاون بدتر اوناهم دراینده خودشونو میندازن خونم

خونه ی مادرشه غریبه نیست که دعوتی باشه مگه خونه مادر خودتم دعوتی میری؟حالا هفته ای یکی دو بار چیمیشه ...

یکی دوساعت نیست باید از ظهر برم ور دلش کاراشو بکنم اونوقت اونم میخواد بی دعوت همینحوری بیاد خونم. من بامامان خودمم بی دعوت نمیرم و نمیام

یکی دوساعت نیست باید از ظهر برم ور دلش کاراشو بکنم اونوقت اونم میخواد بی دعوت همینحوری بیاد خونم. من ...

خب به شوهرت بگو میرم راحت نیستم بیا شب باهم بریم

خدایا مراقب آدمهای خوب زندگیم باش...
خب هفته ای ی بار که زیاد نیس،بعدم چرا منتظر دعوتی خونه پدر مادرا که دعوت نداره،بهش میگن سر زدن اکثر ...

سر زدن طول هفته میریم یکی دوساعت سر میزنیم. اینا تا منو میبینن میخوان ازم حرف بکشن بعد از شوهرم حرف بکشن بعد دخالت و فضولی بکنن بعد هس بگردن آتو بگیرن بیفتیم به جون هم