ذرت_مکزیکی_باقارچ مدیر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 7137 عنوان همین الان در چ حالیین؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 147 پست منکه اومدم تو حیاط نشستم یه لیوان شربت طارونه هم واسه خودم درست کردم رو ب روی باغچه نشستم درختا و گلا و شمعدونیا رو نگا میکنم😋😌🤭بعدم باید برم ظرف بشورم و خونه رو مرتب کنم شاید عصر بریم خریدشما در چ حالین 1400/06/10 | 17:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delviiiiiiin عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 6988 از خواب بيدار شدم ...عصرونه خوردم و لم دادم رو مبل ...شوهرمم سركاره حوصلم سررفته
mohyy82 عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 7601 نشاشی تو سایت😂😂😂 😜😂 میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
مریم۱۲ عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 13787 جارو کردم شامم بوش پیچیده الان اومدم تو تخت شربت چی داری گفتی؟
ذرت_مکزیکی_باقارچ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 7137 حال منو ول کن تو عجب حالی داری الان😍😍😍😅 اره خیلی خوبه انقدر حیاطمونو دوس دارم منبع ارامشه شباشو ک دیگه نگمممم خود خود خود ارامشه
sanhv عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 10282 خواب بود تازع بیدارشدم هنوز پانشدم من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 اره خیلی خوبه انقدر حیاطمونو دوس دارم منبع ارامشه شباشو ک دیگه نگمممم خود خود خود ارامشه حالا ما حیاط نداریم چه کنیم☹ دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
sa1378 عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 6771 دارم شال گردن میبافم خوش به حالت من انقد دوس دارم بافتنی یاد بگیرم
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 @عسل_جانم بیا عشخم دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
anahita77777777777 عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 2591 بخدا گوشیم اب خورده دوربینش کار نمیکنه کدوم شهری😍؟منم دراز کشم روی مبل ،هنوز قضای نماز شبم رو نخوندم،میخوام برم بخونم🥰 عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم💜
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 😜😂 🤢🥴 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫