2777
2789
عنوان

سوال فنی در مورد پوشک بچه

410 بازدید | 16 پست
سلام دوستا این پره های پوشک که کناره هاشه و برای جلوگیری از پس دادنه،باید به داخل داده بشن یا بیرون، اخه من دو تا مارک پوشک دیدم یکی گفته به داخل یکی گفته به بیرون،
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من دوسال و نیمشه، هر پوشکی بستم اونارو بیرون گذاشتم و تو این مدت شاید کلا ده بار شبا بیرون زده، اونم خیلی کرده و غلط زده،
دخترم عشقم، همه زندگی من، تنها آرزوی برآورده شده ی من از کودکی... دوستت دارم.. خدا نگهدارت باشه.
پره های داخلی که حالت کشی داره به داخل پره بیرونیه به بیرون
من اناری را میکنم دانه /به دل میگویم /خوب بود این مردم دانه های دلشان پیدا بود /میپرد در چشمم آب انار/ اشک میریزم /مادرم میخندد /رعنا هم..................
من دختردایم تازه بچه اش بدنیا اومده بود پره ها را داخل میداد برای همین همش پس میداد بیچاره فکر کرده بود پوشک نا مرغوب تا اینکه من رفتم دیدنش بهش گفتم الان سوال شما را دیدم یاد اون افتادم
هوایِ زمین آلوده شده نظرت چیست به مریخ سفر کنیم ؟ من مشتریِ #تُ باشم تو ماهِ #من