اموزشگاه سفیر گفت از پایه شروع کنی دوسال و نیم طول میکشه به زبان مسلط شی(به شرطی که ترم هارو نیوفتی)
بعد آموزشگاه کانون میگفت چهارسال و نیم
واسه مهاجرت و کلا مکالمه قوی کدوم رو پیشنهاد میدید؟
بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم. یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤
اخه عزیزم میگن بیشتر رو گرامر کار میکنن درسته؟ واقعا موندم چیکار کنم
خیر همه چیز یکسانه وبرابر چون یکم سخت میگیرن ملت فرار میکنن گرامر هم یک چهارم ایلتس و تافل رو شامل میشه همون اندازه باید بگیری بقیه موسسه ها اصلا گرامر یاد نمیدن تازه میگم من کانون رو تانصف خوندم بعداز اونایی که تموم کرده. بودن سایر موسسات حتی دامنه لغات ام هم قویتر بود
کسی چه میداند شاید این دنیا جهنم جهان دیگریست.......
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سلام عزیزم خوبی هزینه آموزش آقای آرش نیا چقدره و اینکه رو گرامر و اسپیکینگ هم کار میکنن؟! خدا خیرت ...
واقعا خوبه من تجربه آموزشگاه رفتن زیاد دارم اما تدریس ایشون عالیه و رو گرامر و اسپیکینگ هم کار میکنه هزینه اش هم پارسال گرفتم یادم نمیاد اما پکیج کاملش ی تومن اینا بود