بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من الان ۶ ماهه اقدامم از قبلش ۶ناه ال دی خوردم یک ما اوابوست تاثیری نداشت چهارماهه متفورمین میخورم دوماه پروژسترون ازاین ماه میخوام لتروزول بخورم برم سونو
کلا تا حالا بی نتیجه😔
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
من نامنظمه ولی نمیدونم چن وقت به چن وقت چون وقتی نمیشم تا ده روز صبر میکنم بعد آمپول میزنم
مگه دکتر نمیری عزیز
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
بله ولی خوب حتما باید روز سیزدهم بری سونو تا کیست نشه و اگه تخمک داری سوزن بزنی برا آزادیش
اره میرم دکتر ولی بهم فقط استروژن داد .که نمیتونم بخورم .. امپول هم زدم اصلا پریود نشدم 6تا زدم
وا مگه میشههه مطمئنی باردار نیستی
یعنی امپول که میزنی فوری پریود میشی ؟پس چرا من با امپولم نمیشم
اره پریود میشم
مطمئنی کیست نداری
یا باردار نیستی
ببین من سه ماه از روز اول پریودی سیاهدونه و عسل میخورم تو هفت روز پریودی هم صبح میخورم هم شب بعدش دیگه صبح میخورم و از روز اول پری شبا شکممو با سیاهدانه چرب میکنم و کیسه آب داغ میزارم صبح ها هم چرب میکنم ولی دیکه کیسه نمیزارم دوباره تو پرید هم صبح هم شب قطره ویتاگنوس میخورم صبح حا ناشتا ژل رویال میخورم چایی با دارچین نوشابه و .... کلا چیزایی که قند مصنوعی داره مصرف نمیکنم از روز پنجم هم پیازدرمانی میکنم تا پونزدهم نمیدونم اثرشو میبینم یا نه ولی خوب توهم امتحان کن خدا بزرگه