سلام،دوستان من نوبت واکسن شده اما استرازینکا هستش و فقط همین ی نوع و دارن مگر اینکه صبر کنم ۲،۳هفته سینوفارم بیارن شاید بزنن،الان استرس گرفتم یسری خانما نرفتم میگن واس زیر ۵۰ خوب نیست یسری رفتن من الان ۲۵سالمه چیکار کنم راهنماییم کنید لطفا🥲۲نوبتمه
#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰♀️🤵♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨👩👧👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
بله آسترازنکا ممکنه برای زیر۴۰ سال عوارض خیلی شدید داشته باشه.صبر کن سینوفارم بزن
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
حالا یکی از دوستان ما در به در دنبال استرازنکا بود😂میخواستن برن خارج از کشور نیاز داشتن
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯