2777
2789

سلام یه سئوال دررباطه باتابلوهای اخباری واخطاری برام پیش اومده که شبیه هم هستند

اگرکسی اطلاع داره بپرسم که جوابش روبفهمم

دوروزه درگیرپاسخش هستم اماهرجوابی پیدامیکنم درست نیست...

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برای امتحان هست که لازمه بلد باشین برای رانندگی یاد داشته باشید خوبه ولی خیلی به کار نمیاد جز چن تا تابلو

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...
من سه روز پیش امتحان دادم قبول شدچم بپرس اگ تونستم ج میدم

بببینیدیه دوتاتابلوهست توی تابلوهای اخطاری که دقیقامشابهش توی تابلوهای اخباری هم هست

تابلوعبورعابرپیاده وگذرگاه عابرپیاده

بعدبرای من سئوال پیش اومده فرق این دوتاچیه چرااینامتفاوت هستندوچه تفاوتی باهم دارند؟

یه سئوال دیگه هم دارم چون آزمون دادیدمیگم ببخشید سئوالاش درچه سطحی هست؟ من الان همزمان باتدریس خودسرهنگ میخونم ونمونه سئوالاتی اینترنتی هم میبینم همیناست یااینکه نه سخته

آخه میگن برگه هرکس فرق داره من میخوام باراول قبول بشم تموم بشه چون بخاطرکروناهی عقب وجلومیشد

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ببین تو گوگل بزن تست درایو خب اونارو فقط میزدم چون قشنگ از همونا اومده بود ی دور کتابو روزنامه وار ...

میگم همون قسمتش که زده35نمونه سئوال

من همونارومیزنم فقط نگاه کنیدبعضی آزمون هاش فقط تصویره بعضی هاش فنی

توکارتس هم همینه؟

اگه برای امتحان هست که لازمه بلد باشین برای رانندگی یاد داشته باشید خوبه ولی خیلی به کار نمیاد جز چن ...

نه سرکلاس پرسیداین سئوال روبعدهیچکس حتی تاامروزجوابش روپیدانکردمنم دوروزدارم فکرمیکنم هیچ

اگه سئوالم برام پیش بیادعادت بدم هست بایدزیرسنگم جوابه دربیارم  

بببینیدیه دوتاتابلوهست توی تابلوهای اخطاری که دقیقامشابهش توی تابلوهای اخباری هم هست تابلوعبورعابرپ ...

خب عزیزم ببین سوالاش برای منکه تست میزدم واقعا راحت بود اصلا سخت نگرفته بودن نفر اولم برگه مو دادم

و تابلوهام منم همین مشکلو داشتم واس همون براشون علامت یا رمز میزاشتم تا یادم نره سره امتحان و غلط بزنم

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

خب عزیزم ببین سوالاش برای منکه تست میزدم واقعا راحت بود اصلا سخت نگرفته بودن نفر اولم برگه مو دادم ...

من چون کتابه سنگینه وتوضیحاتشونم پیچیده هست میگم ازمونش هم سخته حتما  

نه سرکلاس پرسیداین سئوال روبعدهیچکس حتی تاامروزجوابش روپیدانکردمنم دوروزدارم فکرمیکنم هیچ اگه سئوال ...

خب سوالش چی بود 

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...
 میگم همون قسمتش که زده35نمونه سئوال من همونارومیزنم فقط نگاه کنیدبعضی آزمون هاش فقط تصویره بع ...

اره هموناس...تو امتحان هم حداقل دو الی سه تا فنی میاد واس منکه اصلا نیومده بود

من چون کتابه سنگینه وتوضیحاتشونم پیچیده هست میگم ازمونش هم سخته حتما    

منم همین فکرو میکردم برام همچی سخت بود

ولی ی دور کتابو عین روزنامه خوندم بعد فقط تست زدم

خب سوالش چی بود 

اینکه فرق عابرپیاده وگذرگاه عابرپیاده توی تابلوهای اخباری واخطاری چی هست

جفتش هم مثل همه فقط یکیش اخباری هست ویکیش هم اخطاری

اینکه یکیش تواخباری هست ویکی دیگش اخطاری هم جوابش نبود

گفتم اخباری توتقاطع هازیرگذروروگذروتونل هست اونم نبود

فرعی واصلی هم نبود

گفتم محل معینی  میگه نزدیکه ولی کامل نیست بازنمیرسم بهش