2777
2789

ی  بــار  رفــتــه  بــودیــم  خــونــه  دایــیــم  ...  مــیــخــواســتــم  بــچــه  م  رو  روی  پــام  بــخــوابــونــم  ب  پــســر  دایــیــم  ک  دامــاد  خــواهرمــم  هســت  گــفــتــم  ی  بــالــشــت  بــرام  بــیــار  بــچــه  م  رو    بــخــوابــونــم  ..

روی  مــبــل  نــنــشــســتــه  بــودم  ایــنــم  بــنــده  خــدا  بــالــشــت  رو  آورد  خــیــر  ســرش  مــیــخــواســت  احــتــرام  بــذاره  بــهم  گــفــت  

پــشــتــت  بــذارم  یــا  جــلــوت  .😂😂😂

فــقــط  دنــبــال  جــایــی  بــود  مــحــو  بــشــه  ..😂🤣

مــنــ🤣😳

پــســردایــیــم  (دامــادخــواهرم  )  🥵😫

دخــتــر  خــواهرم  (زنــشــ)😁😁😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی  بــار  رفــتــه  بــودیــم  خــونــه  دایــیــم  ...  مــیــخـ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

داشتم با رفیقم چت میکردم

اومدم بگم نتت خیلی خرابه

نوشتم ننت خیلی خرابه :/

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

یه زمانی مشاوره میرفتم و تایمم یکشنبه هر هفته بود ولی چون نمیتونستم هفته بعد یکشنبه برم به مشاورم گفتم آقای ... میشه به جای یکشنبه منو پنجشنبه ب ک ن ی د 😬🤦 به جای بزارید گفتم ب ک ن ی د

من کلاس پنجم بودم. بعد تو خونه تنها بودیم با داداشم. بعد گفت میخوام برم دستشویی کوچیک بود. منم گذاشتمش تو پنجره گفت راحت باش. اونم تو کوچه رو سر مردم جیش کرد. نمیدونم چرا حتی یه لحظه به دستشویی فکر نکردم. 

مامانم وقتی فهمید تا یکسال دنبال دوید....

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم