2777
2789
عنوان

اگه یه روز ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 68 پست
واقعا کسی هست وقتی شوهرش اینارو بگه بعد اون با خودش ذوق کنه وااای یعنی عاشقمه که اینطوری میگه؟

همینجا 😂 یادمه یکی تایپیک زده بود با شوهرم بحثم شد خواستم تلافی کنم بهش گفتم وای احسان علیخانی چه جذابه با کنترل زد تو سرم همه نوشته بودند حقته شوهرت دوست داره ، غیرتی شده که زده‌ توی سرت 😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه مدرسه ای ها ذوق میکنن با اینچیزا 😂😂

خیلی دیدم که خانما میگن ماخوشحالیم شوهرمون اینجوریه

یا برعکس ناراحتیم که اینجوری نیست

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
واقعا کسی هست وقتی شوهرش اینارو بگه بعد اون با خودش ذوق کنه وااای یعنی عاشقمه که اینطوری میگه؟

اره یه نیم نگاه به بعضی تاپیک ها بکنید هستن هنوز😐

میگن شوهرم دوسم داره میگه فقط خودم ببینمت تازه از کتک خوردن زن هم دفاع میکنن😐

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

خیلی خوبه که اینجوری فکر میکنید

خیلی کارتون درسته آفرین👌

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
بله خب قاعدتا هر آدم بالغی خودش تصمیم میگیره درباره این مسائل  ولی چرا باید با همچین کسی ازدوا ...

چون بعضی مرد ها توی‌ دوران دوستی ، نامزدی و عقد گلی از گل های بهشت هستند ولی بعدش...

اره یه نیم نگاه به بعضی تاپیک ها بکنید هستن هنوز😐 میگن شوهرم دوسم داره میگه فقط خودم ببینمت تازه ا ...

آره یه وقتایی حقو به شوهرش میدن

میدن حق داشت کتکت بزنه