ولی من هیچوقت وقتی شوهرم بگه موهاتو بکن تو، لباس پوشیده بپوش ، به این سلام نکن ، با مرد های دیگه دست نده ، خوشگلی هات فقط برای من ، گوشی و رفت آمد را چک کنه ، هرجا بخوام برم باید ازش اجازه بگیرم و ... ذوق نمیکنم و نمیگم وای چه آقایی باغیرتی دارم حتما عاشقمه که روم حساسه میگم گ.ه نخور لباست بپوش بریم دکتر مریض شکاک من خودم عقل و شعور دارم میدونم کجا و با کی چطوری رفتار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طلاق یه چیز دو طرفه است اون خانم اگه میخواست بمونه هزار تا راه برای موندن بود .
عزیزم من بهتر از شما میدونم چون یکیشون فامیل نزدیک من بود یکیشون دوست صمیمیم و در جریان همه چی بودم خب میدونم همه تلاششو کرد که بمونه ولی نشد
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اتفاقا بعضی از خانم ها میگن ناراحتیم از این که شوهرمون اینجوری نیست و بعضیا هم خوشحالن از این ...
چی بگم والا . البته این که همسر آدم چه مرد چه زن گاهی نظر بده اصلا بد نیست . گیر دادن منظورم نیست ولی نظر دوستانه خوبه
شاید بعضی خانوما هم از این ناراحتن که مثلا همسرشون به تغییر ظاهری شون توجهی نداره
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اتفاقا چیزی که من میگم دقیقا گیر دادنه نه نظر دادن
اینجا دو طرف مشکل دارن 😐
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️