2777
2789
عنوان

اگه یه روز ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 68 پست
من یه عمر پاسوز شکاکی وبددلی پدرم شدم وحالادکه داداشم بزرگ شده نوبت اونه دیگه حوصله شوهرشکاک وپارانو ...

ببین از همین الان بزن توی دهن داداشت که نخواد برات شاخ بشه از من به تو نصیحت 

ببین از همین الان بزن توی دهن داداشت که نخواد برات شاخ بشه از من به تو نصیحت 

اره بخدا قربون دهنت

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه طلاق نگرفتن دختره واقعا میخواست بمونه شوهرش به زور طلاقش داد .ولی واقعا خودش زندگیش رو خراب ...

طلاق یه چیز دو طرفه است اون خانم اگه می‌خواست بمونه هزار تا راه برای موندن بود . 

طلاق یه چیز دو طرفه است اون خانم اگه می‌خواست بمونه هزار تا راه برای موندن بود . 

عزیزم من بهتر از شما میدونم چون یکیشون فامیل نزدیک من بود یکیشون دوست صمیمیم و در جریان همه چی بودم خب میدونم همه تلاششو کرد که بمونه ولی نشد 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اتفاقا بعضی از خانم ها میگن ناراحتیم از این که شوهرمون  اینجوری نیست و بعضیا هم خوشحالن از این ...

چی بگم والا . البته این که همسر آدم چه مرد چه زن گاهی نظر بده اصلا بد نیست . گیر دادن منظورم نیست ولی نظر دوستانه خوبه 

شاید بعضی خانوما هم از این ناراحتن که مثلا همسرشون به تغییر ظاهری شون توجهی نداره 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
چی بگم والا . البته این که همسر آدم چه مرد چه زن گاهی نظر بده اصلا بد نیست . گیر دادن منظورم نیست ول ...

اتفاقا چیزی که من میگم دقیقا گیر دادنه نه نظر دادن

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
اتفاقا چیزی که من میگم دقیقا گیر دادنه نه نظر دادن

اینجا دو طرف مشکل دارن 😐

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️