یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️. تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯. یه تار موش که سهله...... :) فکرشم به کسی نمیدم😌. آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :( :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:)
یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️. تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯. یه تار موش که سهله...... :) فکرشم به کسی نمیدم😌. آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :( :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:)
خب نیان تو تاپیک حالشون بد نشه ماها نگرانش بودیم هرچی باشه اونم یه انسانه 😩
میدونم چی میگید ولی منظورم اینه دو حالت داره یا دروغ میگه یا واقعا قرص برنج خورده و احتمال زنده ماندنش یکصدم درصد نیست.بمونید تو تاپیک چی میشه.من چهار مورد مرگ با قرص برنج دیدم محاله زنده بمونه حتی اگه قرص رو فقط روی زبونشون نگه داشته باشن و قورت نداده باشن