2777
2789
عنوان

چرا تاپیک حلالم کنید ترکید 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربرشو تگ کنین پیداش نمیتونم کنم😭

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
خوب شاید خیلیا با این تاپیک حالشون بد بشه.وقتی واقعا نمیشه کاری کرد و فایده ای نداره چه فرقی می‌کنه ...

خب نیان تو تاپیک حالشون بد نشه   ماها نگرانش بودیم  هرچی باشه اونم یه انسانه 😩

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
کاربرشو تگ کنین پیداش نمیتونم کنم😭

آخرش آفلاین شد  منم نمیدونم کدوم کاربره 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
آخرش آفلاین شد  منم نمیدونم کدوم کاربره

گلسا۱۰۱۳ بود فکر کنم🤔

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
خب نیان تو تاپیک حالشون بد نشه   ماها نگرانش بودیم  هرچی باشه اونم یه انسانه 😩

میدونم چی میگید ولی منظورم اینه دو حالت داره یا دروغ میگه یا واقعا قرص برنج خورده و احتمال زنده ماندنش یکصدم درصد نیست.بمونید تو تاپیک چی میشه.من چهار مورد مرگ با قرص برنج دیدم محاله زنده بمونه حتی اگه قرص رو فقط روی زبونشون نگه داشته باشن و قورت نداده باشن

آفلاین شد  میتونی تگش کنی ؟

نه آبی نمیشه

میدونم چی میگید ولی منظورم اینه دو حالت داره یا دروغ میگه یا واقعا قرص برنج خورده و احتمال زنده ماند ...

من خیلی واسه اش ناراحت شدم   دختر جوون چرا با خودش این کارو کرد آخه 💔