2777
2789

سلام

بچه ها من ۹ شهریور ینی دیروز دو تا hcg زدم با یه فولیکول ۲۲ سمت چپ و یه ۱۳ سمت راست

دکترم گفت ممکنه هر دو با فاصله ۵ الی ۶ روزه آزاد شن ینی اول ۲۲ بعد ۱۳ بعد از رشد کافی

ولی من از دیروز هر چقدر تست کیت زدم دیگه حتی هاله ی قبلی رو هم نداره

ینی تخمک گذاری نمیکنم این ماه با این همه دارو؟😭😪

الان یه دردای خیلیییییی خفیفی از کمر و شکم و رحمم میگیره

کی دوباره کیت بزنم؟😣😣😣😣ممکنه منفی بودنش کاذب باشه؟

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول بزنی فولیکول حتما آزاد می شه استرس چی و داری ؟ شکمت و با روغن ماساژ بده لیوان بنداز ورزش شکم پ ...

استرس ندارم هیجانشو دارم میخوام زودتر باردار شم

ینی امکان نداره آزاد نشه؟

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
استرس ندارم هیجانشو دارم میخوام زودتر باردار شم ینی امکان نداره آزاد نشه؟

خییلی خیلی احتمالش کمه با وجود آمپول آزاد نشه اونم واسه کساییه ک یا فولیکولشون خیلی بزرگه یا خیلی کوچیکه ک آزاد نمی شه واسه تو اندازش خوبه 

اگه واسه جنسیت خاص می خوای اقدام کنی کیت و ادامه بده والا ی روز در میون رابطه داشته باش

نه فرقی نمیکنه فعلا هرشب رابطه داریم به توصیه دکترم تا ۱۰ شب

خییلی خیلی احتمالش کمه با وجود آمپول آزاد نشه اونم واسه کساییه ک یا فولیکولشون خیلی بزرگه یا خیلی کو ...

مرسی عزیزدلم خیلی امیدوار شدم و حالم بهتر شد مرسیییییی😍😍😍خیلی دعا کن واسمممم

خوب پس دیگه بیخیال کیت بشو تو کار خودت و بکن اگه قسمت باشه می شه عزیزم آن شاالله هرچی خیره همون بشه& ...

چشم مرسی عزیزدلممم😍

ب دکترت گفتی قبلا سقط داشتی؟ اگه گروه خونی خودت با جنین فرق می کرد باید آمپول بزنی 

اوهوم نه فرق نداره چون هم خودم هم شوهرم مثبتیم

من aمثبت اون b مثبت