2777
2789
عنوان

خانم هایی که بچه شیر به شیر دادن

841 بازدید | 53 پست

بچه من الان ۱۴ ماهشه بعد میخوام اقدام کنم برای بچه بعدی(دلایل محکمی دارم برای اینکار که برای خودم و همسرم قانع کننده هست)

ولی به شیر من خیلی وابستست هرکاری کردم نتونستم شیر شب رو ازش بگیرم، با شیرم میخوابه حتما

شنیدم اگر حامله شم شیرم بدمزه میشه و دیگه خودش جدا میشه از شیر، درسته؟

دومین سوال اینکه یکم از سختی های شیر به شیر میگین خودم رو اماده کنم😁

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

شبا بش شرو کن شیرخشک بده.وقتی خیلی خوابش میاد.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شرایط شمارو دارم.بااین تفاوت ک بچه دومم ک بدنیا بیاد دخترم یسال و ۵ ماهشه😁و شیرخشکیه.خدا کمکمون کنه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
بچت ارومه؟

نه شیطونه ، یک لحظه بند نیست سرجاش، ولی گریه و اینا نداره خیلی

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

من تا هشت ماهگی بارداریم شیر میدادم 

بچه اولم فوق العاده گریه میکرد بعد حرفم نمیزد 

من دست تنها بودم یعنی شوهرم همکاری نمی‌کرد باهام. دوتا باهم بغل میکردم 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
منم شرایط شمارو دارم.بااین تفاوت ک بچه دومم ک بدنیا بیاد دخترم یسال و ۵ ماهشه😁و شیرخشکیه.خدا کمکمون ...

اخییی ای جانممم، باز شیرخشک خوبه 

دومی جنسیتش چیه؟

هیچی دیگه شیر تو شیر میشه اون وسط بچه ۱۴ماهه و مشکلات بارداری قشنگ قراره شیر تو شیر عمل کتی😂

برامنم شیر تو شیر بود🥴

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
شبا بش شرو کن شیرخشک بده.وقتی خیلی خوابش میاد.

هرکاریش میکنم شیشه رو نمیگیره، حتی تو خوابم امتحان کردم، میبرم جلو صورتش شروع میکنه به گریه که شیشه نمیخوام

اخییی ای جانممم، باز شیرخشک خوبه  دومی جنسیتش چیه؟

فردا غربالگری اولمه.هنوز معلوم نیس😁

هیچی دیگه شیر تو شیر میشه اون وسط بچه ۱۴ماهه و مشکلات بارداری قشنگ قراره شیر تو شیر عمل کتی😂

واقعا😂

من تا هشت ماهگی بارداریم شیر میدادم  بچه اولم فوق العاده گریه میکرد بعد حرفم نمیزد  من د ...

عههه پس اینکه میگن شیر بدمزه میشه الکیه، چقدر تفاوت سنی دارن بچه هاتون؟

هرکاریش میکنم شیشه رو نمیگیره، حتی تو خوابم امتحان کردم، میبرم جلو صورتش شروع میکنه به گریه که شیشه ...

یکی از دوستای من بچش ۵ ماهش بود شیر خودشو میخورد باردار شد واسه شیرعوض‌کردن بچش خییییییلی اذیت شد.اول تکلیف شیر بچتو معلوم کن بعد انشالله باردار شو ک خیلی اذیت میشی