2777
2789

چرا بعضی اوقات هرچی تلاش میکنی همه چی بدتر میشه 

دیگه دارم دیوونه میشم سر کوچیک ترین چیزا دارم عذاب میکشم زندگی عادی واسم ارزو شده

الان دو سه ساله دارم دنبال یه دکتر میگردم واسه عمل لابیاپلاستی(نگید خودتو دوس داشته باش و اینا خیلی اذیت میشم)

یه دکتر درس حسابی پیدا نمیکنم همش تو کارم نه میاد 

هر دری و که میزنم بسته اس 

خدایا یه بار امتحانی در رحمتت و واسه ما بذار شاید خوشت اومد چی همش حکمتت به پست ما میخوره

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

تو اون تاپیک قبلی بودی؟؟؟😂

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
تو اون تاپیک قبلی بودی؟؟؟😂

کدوم؟

پرودگارا ما را بر انچه که به فراموشی یا خطا کرده ایم مواخذه مکن...❤🌻/لطفا یه صلوات واسه رفع مشکلات ریز و درشتم مهمونم کن...🌈🌌/و زمینی که به شدت گرد است...🌎🎈/این سایتم مث هر اجتماع کوچیک دیگه ای پر از اختلاف سلایق و علاقه اس نمیشه همه رو دوست داشت نمیشه با همه کنار اومد نمیشه توقع داشت که همه دوسمون داشته باشن یه چیز مهم که اینجا وجود داره اینه که میون ادمای خوب اینجا کسایی با سطح فرهنگ پایین وجود دارن که مدعی زندگی نوین و روشنفکرین تو این سایت یاد گرفتم هر کسی لایق جواب و واکنش نیست بعضیا برای تخلیه ی عقده های درونیشون وارد این محیط شدن🙃🖤/بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم به هرحال تربیت و اصالت ادما باهم متفاوته🤞/امام على عليه السلام : من خداوند سبحان را به درهم شكستن عزمها و فرو ريختن تصميمها و برهم خوردن اراده ها و خواستها شناختم...❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم؟

یکی زده بود با همین موضوع، ترکید 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
بهترین دکتر در این زمینه دکتر شروین افصحی هست عزیزم

تهران هستن؟

شما راجبش تحقیق کردی من از چند نفر پرسیدم میگفتن خیلی پولکیه و کارش خوب نیس البته من خودم از نزدیک ندیدم

ممنون که نظر دادید❤

اینی که گفتی چی هس؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
عزیزم😔بخاطری که دکتر پیدا نکردی ناراحتی؟

ای کاش بدبختیم پیدا نکردن دکتر بود اسنقد بیچارگی دارم که این در برابرش هیچه

تهران هستن؟ شما راجبش تحقیق کردی من از چند نفر پرسیدم میگفتن خیلی پولکیه و کارش خوب نیس البته من خو ...

خواهش عزیزم

منم تعریفشو زیاد شنیدم

بنظرم قیمتشم خوبه بد نیست

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو