2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته با تلاش

اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: دشمن شناسی 

رو درخواست کن از ادمین.

کمی طولانیه ، اما یک سیر جالبی از خودشناسی و شیطان شناسی داره که ،وقتی این سیر رو طی کردی ،خیلی راحت تر میتونی جلوی این وسواسهای فکری که از الهامات شیطان هست رو بگیری.

البته بهت پیشنهاد میکنم که برنامه ی شخصی بگیری.

اینطوری کامل تر جلو میری.

من که خیلی ازش استفاده کردم. 

اونقدر که معرفی ایشون رو برای خودم یک رسالت میدونم 

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

تا جایی که میدونم وسواس هیچ وقت به طور کامل درمان نمیشه و از بین نمیره ولی میشه کنترلش کرد در حدی که مزاحمتی برات ایجاد نکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی
پس دیگع بمیرم بهترع

خدا نکنه،، من خودم سالهاست وسواس شدید دارم فکر نکنم وضعت از من بدتر باشه😁

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی
این چیزا روی من اثر نداره

میفهمم

به من که کمک کرد

در ضمن یه روانشناس خوب هم برو

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
پس دیگع بمیرم بهترع

در ضمن یه کتابی خوندم خیلی حالم بهتر شد کتاب رهایی از وسواس اثر چر پدریک

بهت توصیه میکنم حتما مطالعه اش کن خیلی خوبه