2777
2789
عنوان

حالم خوب نمیشه چرا😔😔

81 بازدید | 5 پست

خیلی وقته حالم خوب نیس افسردم شوهرم درکم نمیکنه ک هیچ حالمو بیشتر با کاراشو حرفاش بد میکنه.نمیفهمم دخترم چطوری داره بزرگ میشه هر روز ناامیدی هر روز تنهایی هر روز نیازای نادیده گرفته شده😔😔دیگه خیلی خستم کاش خودکشی گناه نبود

عزیز دلم پاشو به خودت بیا زندگی خیلی کوتاه گدم بشینی ودست رو دست بزاری .خودت باید حال خودتو دریابی .برو دکتر لازم شد قرص مصرف کن . ولی از این حال بیا بیرون ‌منم افسرده بود به جایی رسید که فهمیدم نباید از کسی توقع داشته بلشم فقط فقط خودم میتونم به خودم کمک کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه ی ما یه سری مشکلایی تو زندگیمون داریم  قوی باش خودت به خودت انگیزه بده🙂

من چندساله خودم پشت خودم بودم ولی الان واقعا خستم خیلی ناتوان شدم هرچیم التماس میکنم ب خدا جوابمو نمیده😔😔

عزیز دلم پاشو به خودت بیا زندگی خیلی کوتاه گدم بشینی ودست رو دست بزاری .خودت باید حال خودتو دریابی . ...

بچه شیر میدم نمیتونم دارو بخورم دلم واسه دخترم خیلی میسوزه ی مادر بی عرضه ی همیشه ناراحت داره خدا خود مراقبش باشه

بچه شیر میدم نمیتونم دارو بخورم دلم واسه دخترم خیلی میسوزه ی مادر بی عرضه ی همیشه ناراحت داره خدا خو ...

برو خداردشکر کن هستی بالاسرش میتونی ازش مواظبت کنی رابطه اتو باهمسرت به حاطر دخترت بهتر کن اگه بهش هنوز یکم امید داری ودوست داره. بهونه نیار زندگی زیباس به خدا قدرشو بدون.من انقد افسرده بودم دوراز جون شما تبدیل شد به سرطان . پس نزار کار به جای باریک برسه . برو بیرون تو طبیعت با دخترت لذت ببر از زندگی .چایی دم کن با دخترتو شوهرت کنار هم . میدونم مشکل داری ولی مهم روانته