2777
2789
عنوان

افسردگی بعد تعیین جنسیت بچه گرفته کسی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2055 بازدید | 45 پست
انشالا  فقط من موقع اقدام توت فرنگی خیلی میخوردم نمیدونستم واسه پسر دار شدن خوبه.  میخوای ...

مرسی عزیزم .. دعام کن توروخداا

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری که گفتن توتاپیک لوبیا۹۹بودم گرمیجات خوردم هم خودم هم شوهرم حذف لبنیات معجون خرنوب جنسینگ گرد ...

لترورول و فلوکونازول خوردی؟ دعایی چله ای چیزی هم برداشتی؟؟

بله عزیزم خواست خدا بود  فرقی نداره دختر و پسر  انشالله سالم باشن همه بچه ها

خیلی دعام کن عزیزم .. ی دختر دارم اخرماه اقدام میکنم واسه دومی از خدا میخام پسر سالم باشه

مثل اینکه یه دعایی هست تو مفاتیح برای پسر دار شدن.  اسمش رو هم فک میکنم باید محمد بذاری

اره ، هرکاری ک ب ذهنت برسه انجام دادم و میدم ..

نمیگم پسر بده بچه عزیزه ولی وقتی همش فکرم دختر بوده الان نمیتونم اصلا کنار بیام دو دیقه میگذره میگم ...

ن بابا امکان نداره بمونه چرا همش تو فکرت دختر بود بالاخره امکان داشت پسرم بشه دیگه به خدا پسرام خیلی بامزن برو تو نت عکسای پسر بچه هارو سرچ کن عاشقشون میشی😍

لتزول خوردم امپول پی دی برگ زدم  چله نه

ان شالله پسر شه ،، من برات یه حمد میخونم ان شالله بچت پسر سالم صالح باشه ، توم خاستی برا من بخون.

خیلی دعام کن عزیزم .. ی دختر دارم اخرماه اقدام میکنم واسه دومی از خدا میخام پسر سالم باشه

انشالله خدا یک پسر ناز و تپل قسمتت کنه 😍😍😍😍

انشالله صحیح و سالم بغلش بگیری

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
انشالله خدا یک پسر ناز و تپل قسمتت کنه 😍😍😍😍 انشالله صحیح و سالم بغلش بگیری

خدا از دهنت بشنوه عزیزم.. تو بارداری دعات زودتر میگیره اگ دوس داشتی دست بزار رو شکمت ی ایت الکرسی برا من بخون بچم پسر سالم بشه .. خداحفظ کنه بچع ها توووو.

ن بابا امکان نداره بمونه چرا همش تو فکرت دختر بود بالاخره امکان داشت پسرم بشه دیگه به خدا پسرام خیلی ...

نمدونم چرا همش میگفتم دختره.. بش میگفتیم ماهی چن از دستمون لیز خورده در رفته.. اتفاقا گفتم امرو برم بیرون یکم لباس پسرونه ببینم 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم.. تو بارداری دعات زودتر میگیره اگ دوس داشتی دست بزار رو شکمت ی ایت الکرسی بر ...

خوندم برات عزیزم♥️♥️خیلی ممنونم از دعای قشنگت

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين